Tradenom - turism och hospitality management

Allmänt

Programbeskrivning

Bachelor of Business Administration (BBA) i turism och Hospitality Management


Turist-och besöksnäringen är en av de snabbast växande och mest dynamiska i världen, framför allt i Thailand där turismen har en enorm betydelse för både den offentliga och den privata sektorn. I linje med industrins behov i fokus för Tourism and Hospitality Management (THM) stor är den kritiska gränssnittet mellan teori och praktik, tydligt framgår av läroplanen starka yrkesinriktad, dess analytiskt förhållningssätt till denna globala industri och sitt engagemang för en hållbar utveckling.


MUIC ger integration av fakulteten expertis, länkar industri och state-of-the-art faciliteter den mest omfattande utbildning miljö i Thailand, särskilt med på campus Salaya Hotell och träningscenter där studenter får inblick i förvaltningen av en levande hotell och erfarenhet verkliga situationer, funktioner, gäster och konferenser.


Att ge studenterna ett större utbud av karriärmöjligheter, erbjuder turism och Hospitality Management större två moduler: Resor och hållbar utveckling av turism och Hospitality Management.
Karriärmöjligheter


Enligt Thai Hotel Association och Tourism Authority of Thailand, turism-och besöksnäringen kommer att behöva mer än 8.000 nya studenter under de kommande fem åren, vilket kommer att ge ett stort antal möjligheter till karriär och professionell utveckling.

&nbsp

&nbsp

Antagning Krav


För regelbunden sökande


Sökanden skall fylla gymnasiet (M.6) certifikat eller motsvarande som utfärdats av undervisningsministeriet, Thailand.
Sökande måste visa engelska kompetens: en TOEFL-resultat på 79 eller högre, ett IELTS (akademisk band) poäng av 6,0 eller högre, en SAT1 poäng av 1650 med Math poäng på minst 580.


Sökande måste sitta en skriftlig tentamen inklusive engelska (ITP TOEFL och skrivande), matematik, naturkunskap och Aktuellt. Om de lyckas med tentamen, kommer de att kallas till en intervju.


Obs: Sökande vars engelska språkkunskaper inte är tillräckliga för omedelbar acceptans kan få råd att studera i förberedelserna Center för språk och matematik (PC).Sökande som genomför PC kraven kommer att vara berättigade för godkännande till det vanliga MUIC utbildningen i följande trimestern. MUIC erbjuder också en "Intensive English Program" kurs för studenter förbereder sig för att ta akademins engelska inträdesprov.

&nbsp


För internationella sökande


Berörda internationella kandidater kan tillkomma tre gånger per år genom Antagning avsnitt. Sökande måste redan avslutat sin gymnasieutbildning eller motsvarande gymnasiet som utfärdats av undervisningsministeriet, Thailand.


Om skolan certifikatet / diplom inte i det engelska språket, ska bestyrkt engelsk översättning av handlingen ordnas och vidarebefordras till undervisningsministeriet i Thailand för att se om det är acceptabelt.


Kandidater som inte har engelska som modersmål måste lämna in en TOEFL (IBT resultat på minst 79 med ett resultat på minst 25 skriftligen) eller IELTS resultat (6,0 eller högre med att skriva 6,0) eller SAT poäng (1650 med en Math poäng av 580 eller högre).


Gång kandidater officiellt godkänts som heltidsstuderande, är de skyldiga att sitta engelska skrivande och Math tester placering för att se vilken nivå de kan registrera sig för.


Senast uppdaterad Okt 2012

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

I mars 1986 godkände Mahidol University rådet officiellt bildandet av en ny internationell kandidatexamen program, den första i sitt slag på ett statligt universitet, som utsetts vid den tidpunkt som ... Läs mer

I mars 1986 godkände Mahidol University rådet officiellt bildandet av en ny internationell kandidatexamen program, den första i sitt slag på ett statligt universitet, som utsetts vid den tidpunkt som de internationella studenterna utbildningsprogrammet (ISDP). Sex månader senare, i september l986, programmet ta emot sina första klass av studenter. Början var en blygsam - som de flesta början brukar vara. Anläggningarna var belägna på andra våningen i MU Social Science and Humanities Building, med 45 studenter, två heltidsanställda och 20 deltidsanställda instruktörer, en stödpersonal fyra medlemmar, sju stora offerings i vetenskap och Travel Industry Management - och ett överflöd av hopp och beslutsamhet. Under sina första år växte ISDP och blomstrade, så mycket så att det krävs så småningom sina egna separata anläggningar. År 1992 ISDP dedikerade officiellt sin nya byggnad, som hyses 486 studenter, och infört ytterligare två majors i Business Administration och Food Science and Technology. År 1996 utgjorde en viktig milstolpe. Med godkännande från Mahidol University rådet, var ISDP officiellt Mahidol University International College (muic), ger det hela tyngden och resning av en fakultet. Två år senare var en sex våningar komplexa kompletteras för att rymma mer än 1.000 studenter. En ny ledarstil infördes, förutom en utvidgning av akademiska erbjudanden, ytterligare praktikplatser, däribland Salaya Pavilion Hotel och träningscenter, en pre-college program och bildandet av kontor som riktar både student- och alumner behov. Under de följande åren, fanns det ytterligare utveckling i college akademiska, fysiska och sociala landskap: en ständigt ökande studenter som väljer, nya stora program, främjande av en levande studentutbytesprogram och en ytterligare expansion av sin fysiska faciliteter, inklusive en åtta -storey förlängning. Efter 26 år, erbjuder muic närvarande 19 grund majors och 22 minderåriga i Arts, vetenskap och Management, tillsammans med två program mästare examens för cirka 3.200 studenter. Dessutom är högskolan förutse ännu större antalet studenter i framtiden. Det har nyligen beställt uppförandet av en ny byggnad, som ska slutföras under 2015. Med detta nytillskott muic kommer att kunna rymma upp till 4000 studenter. Möta de utmaningar som vår nya världsordning kommer att kräva fortsatt motståndskraft och innovation. Resan som började för över två decennier sedan är långt ifrån över som Mahidol University International College fortsätter att begå sin fulla resurser och energi till att uppnå akademisk excellens. För mer information, vänligen kontakta: Mr Nutthaboon Pornratthanacharoen E-post: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Ring: +66818286209 Läs mindre