Sven equine studier

Allmänt

Programbeskrivning

Vad ska jag studera?

Detta bred utbildningsprogrammet ger dig en perfekt kombination av vetenskap och näringsliv moduler för att ge dig en bred översikt över häst teman. Denna grad har varit mycket populärt bland studenter som föredrar tillämpad vetenskap till ren vetenskap. Om du strävar efter att studera ett komplett utbud av ämne för att ge dig breda hästkunskaper så är detta kursen för dig.

Kombinationen av tillämpad moduler ger dig möjlighet att bredda dina kunskaper och färdigheter och därmed dina karriärmöjligheter inom häst och forskarmarknaden. I kursen kommer du inte bara kunna studera en rad av hästdjur relaterade moduler du måste också möjlighet att vidareutveckla dina equitation färdigheter. En av de definierande funktionerna i det här programmet är att du kommer att kunna välja equitation moduler hela kursen och den brittiska Horse Society / UKCC kursplan är helt inbäddad i dem. Alla Equitation moduler har godkänts av BHS. Du kommer att studera "kärna" moduler som måste studeras men också ges möjlighet att välja en "alternativ" modul varje år från en set-lista. Denna flexibla strategi gör att du kan skräddarsy din examen för att matcha dina egna utbildnings- och karriärmål, medan fortfarande studerar moduler anses kärn relevans för examensbenämningen.

Utbildningsprogrammet kan antingen läsas som ett treårigt program eller som en fyra års Sandwich "grad. Om du väljer "Sandwich" alternativet, kommer du vara tvungen att göra minst 48 veckors praktik (eller två 24 veckors placeringar) i ett område / s för ditt intresse. Placeringen året är inte obligatoriskt, men ger dig en utmärkt möjlighet att utveckla färdigheter tillsammans med din akademiska studier, som kommer att kännas igen av framtida arbetsgivare som en positiv egenskap. Denna kurs valideras i samarbete med Coventry University.

VAD moduler behandlas?

Kärnmoduler inkluderar:

År 1

 • Däggdjurs Anatomy & Physiology
 • hästnäringen
 • Principer företagsform
 • Equine & Human Nutrition
 • Tillgången (akademiska studiefärdigheter och anställbarhet)

Valfria moduler är: Equitation teori, praktik och Equine Management, Equine Event Management eller Applied Equine Management.

År 2

 • Research Design & Analysis
 • Hantera Equine Enterprises
 • Equine Träningsfysiologi
 • Företagsutveckling
 • Equine Health & sjukdom

Valfria moduler är: Equitation Undervisning och praktik, Equine Behaviour, etik och välfärd eller Equine Reproduktion & Management.

År 3

Valfri placering år

Sista året

 • Disputation
 • Sport Skada & rehabilitering
 • Business Ethics & Corporate Responsibility
 • Aktuella frågor i Equine Science
 • Valfria moduler är: Advanced Equitation, Advanced Equine Nutrition, Alternativ terapi i veterinärmedicin eller Strategic Business Management.

Vilka kvalifikationer får jag?

BA (Hons) Equine Studier

Hur kommer jag att bedömas?

Varje modul kommer att ha sin egen specifika profil bedömning och kan bestå av kurser eller undersökningen. Moduler bedöms med hjälp av olika utvärderingsmetoder (fallstudier, rapporter, presentationer, laborationer etc) för att möjliggöra för dig att utveckla en rad färdigheter relaterade till ämnesområdet och hjälpa dig att bygga förtroende i ämnet och i dig själv.

VAD ÄR inmatningsprocessen?

Ansökan ska göras via UCAS, med hjälp av den institution koden för Warwickshire College Grupp: W25 och kurskoden: D322.

Om du är intresserade av att delta college i september 2017 skulle vi välkomna dig att delta i en av våra öppna händelser. Du kommer att ta en rundtur i campus, få en presentation av personal och ta bort massor av nyttig information om att studera på Moreton Morrell College och naturligtvis få en "känsla" för vad det skulle vara att vara student här.

VILKA ÄR inträdeskraven?

Minsta kvalifikationer: Full nivå 3 Normalt sökande förväntas ha minst * 88 UCAS poäng. Detta kan härledas från:

 • BTEC / C & G L3 examen i Equine Management eller ett närliggande ämne; eller
 • Två / tre A2 nivåer helst inklusive en vetenskap ämne;
 • eller Kitemarked Tillgång till HE
 • Nya UCAS tull sökande kommer också att behöva fem GCSE talet på klass C eller högre (eller motsvarande) inklusive engelska språket, vetenskap och matematik.

Övriga meriter som tillgång till HE diplom, Welsh / International Baccalaureate, skotska Highers, irländsk Högre Leaving Certificate och andra internationella kvalifikationer är acceptabla, beroende på de totala betygs / poäng som uppnåtts och innehållet vetenskapen om kursen.

De sökande kommer normalt förväntas ha några tidigare praktisk erfarenhet.

Som vägledning kommer studenterna förväntas ha studerat vid A "nivå eller genomgått relevant nivå 3 kvalifikationer, kommer dock alla sökande att bedömas på individuell upplevelse. Ansökan om erkännande av tidigare lärande välkomnas och kommer att övervägas.

Högskolan välkomnar ansökningar från studenter med relevant arbetslivserfarenhet som inte har de formella akademiska meriter, och från studenter med funktionshinder. Alla sökande måste visa förmåga att studera självständigt på HE nivå.

Vad behöver jag veta?

Studenter som studerar en Equine examen vid Moreton Morrell College kan förvänta sig att lära sig i en vänlig och stödjande miljö med erfaren personal som kommer att hjälpa dig att nå framgång inom din valda studier samt vägleda dig i framtida ambitioner. Moreton Morrell College ger en dynamisk inlärningsmiljö för att göra det möjligt för dig att utveckla dina färdigheter och kunskaper på ett program särskilt utformade för att förbättra dina möjligheter inom industrin.

Warwickshire College Group erbjuder olika stipendier ;, se vår hemsida för ytterligare information. De flesta studenter kommer att betala någonting i förskott för sin kurs. För information om statliga lån och bidrag som HE studie besök Student Finance England webbplats. Observera att sökande som redan innehar högre utbildning inte kan komma i fråga för stöd och bör fråga för ytterligare detaljer. Individuella behov Warwickshire College gruppen välkomnar alla studenter och kommer alltid att sträva efter att göra rimliga anpassningar för att uppfylla särskilda behov eller svårigheter. I undantagsfall kan lärandemål vissa kurser innebär att sådana justeringar inte är möjligt och college kan inte garantera att alla krav kan stödjas. Underlåtenhet att avslöja särskilda behov eller svårigheter till högskolan på ett tidigt stadium i programmet kan fördröja college i sin förmåga att göra rimliga justeringar eller kan förhindra dem helt och hållet. Diskutera dina individuella omständigheter med antagningen handledare så tidigt som möjligt.

VAD KAN JAG GÖRA Efter kursen?

Certifiering ett stort steg mot en karriär inom hästnäringen. Typiska karriärmöjligheter inkluderar varvet förvaltning / ägande, häst journalist, häst marknadsförare, rehabiliteringscenter chef, häst transportansvarig och häst veterinär / lärare *.

 • Efter ytterligare utbildning
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students.

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students. Läs mindre