Redovisnings Sciences

Allmänt

Programbeskrivning

Varför Redovisning på UNIVAS?

Kursen i redovisning Sciences UNIVAS bilda Bachelor of Accounting sedan 2002, högt kvalificerade och efterfrågas av marknaden. Han huvudrollen Student Guide bästa universiteten i 2014, 2013 och 2012. Den har ett team av lärare, mästare och läkare, personal med lång erfarenhet inom olika områden av redovisning, skatter, undervisning och marknadsföring.

Som bevis CFC tillräcklighet examen - Federal Redovisningsrådets den genomsnittliga godkännande av UNIVAS studenter översteg 80% under de senaste två åren, medan det nationella genomsnittet är cirka 42%. Detta resultat vittnar om kvaliteten på kursen!

Redovisning nämns som språket i verksamheten. Läs Redovisning i UNIVAS och behärskar detta språk, eftersom det är genom det att företag, kunder, leverantörer, banker, investerare och staten dialog, utbyta information och främst fatta viktiga beslut och som är nödvändiga för utvecklingen av nationella och internationella ekonomin.

Dessutom gör den forskning i redovisning och förvaltning, med seminarier, föreläsningar, bokproduktion av lärare och studenter för att förbereda eleven för att ta itu med de internationella redovisningsstandarder som gäller i hela världen, förutom att ge uppmärksamhet åt redovisnings agribusiness .

professionell prestanda

Anställbarhet inom olika områden av organisationer, är det genom redovisning av företag, kunder, leverantörer, banker, investerare och staten dialog, utbyta information och, framför allt, fatta viktiga beslut och som är nödvändiga för utvecklingen av nationella och internationella ekonomin.

Förmåga att bedöma, organisera och leda uppsättning på redovisnings verksamheten i de olika organ, både företag och offentliga institutioner, inklusive att hantera offentliga budgeten och förvaltningskontroll av revisionsmyndigheten (TCU). Flexibilitet i deras utbildning och framtidsvision när det gäller kunskap för att förstora specifika horisonter inom management, redovisning, ekonomi, kommunikation, juridik, bland andra.

Räknaren kan arbeta i mer än 23 olika områden i näringslivet: som en revisor med ansvar för redovisning, interna och externa revisorer, som en oberoende, aktuarie, allmänheten och andra, undervisning, domare, revisor, expertkostnader, jordbruksnäringen, bank, affärsanalytiker , rådgivare, konsult, forskare och andra aktiviteter.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Läs mer

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Läs mindre