Redovisnings Sciences

Allmänt

Programbeskrivning

Redovisning - Bachelor

Det är det område som tar hand om redovisning för ett bolag genom registrering och kontroll av intäkter, kostnader och vinster. De professionella planer, koordinerar och styr förhandlings register (köp, försäljning, investeringar och applikationer), så att du kan få en rättvisande bild av bolagets tillgångar. Tolka ekonomiska händelser och ger information till företagets ledare att fatta beslut om inriktningen av verksamheten, vägleda de punkter uppmärksamhet, eftersom volymen av över genomsnittet kostnader. Rekord fakta och administrativa handlingar och är ansvarig för betalningen av skatter. Det kan också hjälpa till att dra investeringsstrategier. Revisions- och redovisningskunskaper är några av de unika aktiviteter för denna verksamhet. Att arbeta som revisor, är registrering krävs vid regionRedovisningsRådet och sedan 2010, blev det obligatoriskt att ta tillräckliga för att få professionell rekord.

Profil

Organisation, disciplin, planering, beräkning och statistikområde, goda kunskaper i ekonomi och redovisning, entreprenörskap, kreativitet, flexibilitet, ledarskap och smak för lagarbete.

Vad gör en professionell redovisning

  • Revision - övervaka redovisning för ett bolag som ger posterna i böckerna och datablad.
  • Miljöredovisnings - Kontroller och planeringskostnader i samband med miljön för att bedöma miljöprestanda bolaget.
  • Internredovisning - Rekord och analyserar de finansiella och aktieverksamheten, efter alla transaktioner i organisationen.
  • Kontroll och expertis - Samordnar skattemässiga och finansiella transaktioner för offentliga och privata företag.
  • Utbildning - Ministern klasser i tekniska kurser och kan ge utbildning till anställda i företag inom redovisningsområdet. För att utöva läraryrket i den högre utbildningen är nödvändig för att ta examen.

Varför studera Bokföring i UNIFAI?

Redovisnings Course UNIFAI utmärker sig i tradition och är en av de mest traditionella i institutets portfölj, med mer än fyra decennier. Aktiverar studenten att möta de utmaningar som orsakas av de snabba förändringarna i samhället, på arbetsmarknaden och villkoren för yrkesutövningen genom en stark teknisk bakgrund, som grundar sig på etiska och humanistiska värderingar. Ger alla element för avstigning får Managerial revisor profil, kan utföra strategiska, ekonomiska och skatteplanering, i egenskap av integratör av system av organisationer information.

Om kursen

Minsta varaktighet: 8 terminer (fyra år)

Månatlig betalning: R $ 791,00 * aktuellt värde för år 2016.

Skiften: Night

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

O Centro Universitário Assunção está comprometido com a educação, inspirada nos valores evangélicos e nos princípios de liberdade de expressão. Prepara os futuros profissionais para o exercício da cid ... Läs mer

O Centro Universitário Assunção está comprometido com a educação, inspirada nos valores evangélicos e nos princípios de liberdade de expressão. Prepara os futuros profissionais para o exercício da cidadania e os qualifica para o mercado de trabalho. Läs mindre