Läs den officiella beskrivningen

Experimentera och förnya i musikproduktion och lära sig hantverket av ljudteknik.

Att skapa musik från dag ett, är vårt Musikproduktion & Sound Engineering examen för kreativa personer som vill utveckla en omfattande förståelse för den kreativa processen, experiment och innovation i musikproduktion och lära sig hantverket av ljudteknik. Att arbeta på inspelning, producera och blanda din egen och andras skapande arbete, kommer du att bygga omfattande kunskaper i branschstandard verktyg och tekniker. Härifrån kommer att pressas att utforska och skapa din egen distinkta och kreativt förhållningssätt till musikproduktion.

  • Kurslängd: 2 eller 3 år (30 veckor eller 40 veckor)
  • Kursstart: September 2017
  • Terminstid: September 2017 - juli 2019/20
  • Kursavgifter: från 825 € per månad

Totalkostnaden per år: € 8250 - € 11.750

akademiska krav

Om du har erhållit någon av följande kvalifikationer och är i åldern 18 år eller äldre du är berättigad att ansöka om någon av våra utbildningar: En nivå, studentexamen, International Baccalaureate, Abitur, BTEC National Diploma, Scottish Highers, Diploma di Maturita, di esame di Stato, Título de Bachillerato eller andra motsvarigheter.

Praktiska Krav

Du har använt några routing och inspelningstekniker genom ett mixerbord eller förförstärkare i en dator eller hårdvarubaserad färdskrivare. Du har en god kännedom om en av de viktigaste musikstycken teknik dator software-paket såsom Cubase, Logic, Pro-Tools, Reason, Ableton etc. Du har redan skapat ljud bitar till ett rimligt men ännu inte professionell standard och kan innehålla länkar eller bifoga MP3-filer filer till din ansökan.

Nu Formella kvalifikationer?

Oroa dig inte, kan du fortfarande att kunna ansöka om en av våra kurser. Vi kommer att behöva utvärdera tre saker innan hjälpa till att avgöra vilken kurs kommer att vara mest lämplig för dig:

  • Dina verbala och / eller skriftlig kommunikation på engelska
  • Din ämneskunskaper
  • Din praktisk erfarenhet

Visumkrav

Medborgare i EU-länder eller personer med ett EU-pass, behöver inte visum för att studera i Tyskland. För icke-EU-medborgare, innan du gör din ansökan ber vi dig undersöka möjligheterna för att få ett visum för ditt hemland. Om du gjort ett erbjudande om att studera med oss, kommer du att kunna visa bevis på ditt visum innan vi officiellt kan acceptera dig till kursen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från dBs Music Berlin »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Heltid
Pris
9,000 EUR
Kursavgifter: från 825 € per månad
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum