Media - journalistik

Allmänt

Programbeskrivning

Kursen

I en värld förvandlas av kommunikationsteknik, konsekvenserna av informationsöverföring inverkan nästan varje aspekt av våra liv. Loppet av social kommunikation - Journalistik Ibmec i Rio de Janeiro förbereder professionella att arbeta på marknaden är idag och vad vänder. Så det är den enda examen i journalistik i Rio de Janeiro som ska utvärderas med maximal poäng för MEC. Kursen erbjuder ett brett utbud av valbara så att studenten kan styra sin träning med autonomi och gedigen teoretisk och praktisk grund, är att arbeta i media, företagskommunikation, sociala medier och företagande. En utbildning som syftar till att förstå värdet av kommunikation i ett demokratiskt och globaliserat samhälle. Eftersom de processer för produktion, distribution och finansiering nyheter till hans roll i marknadens funktion.

Den starka Ibmec affärs DNA erbjuder närhet till andra kunskapsområden som kan komplettera utbildningen av journalistens karriär. Studenten kan också fungera från första terminen i junior företag, som byrån 217, som bildas av studenter från området kommunikation och marknadsföring för att lösa problem på ett innovativt sätt till sina kunder, och code-innehåll on Demand, där journaliststudenter tar täcka Ibmec händelser och andra externa händelser, såsom FLIP 2013.

Ibmec tror på excellens dedikerade till att erbjuda praktisk uppsättning av ytterligare verksamheter som främjar utvecklingen av marknadsföringskompetens och en anda av samarbete och integration. I Entreprenörskap och internationalisering Centre - CIS, kan eleverna arbeta i företag från den första halvan och njuta av internationell täckning genom avtal i över 54 institutioner över hela världen.

arbetsmarknaden

FORDON KOMMUNIKATION produktion och redigering av nyheter och artiklar i tryckta medier, radio, TV och på nätet. Deltagande av händelse täckning. Innehåll redigering och samordningsgrupper journalister.

Corporate Communications Office of Communication, presstjänst, förberedelse av utsläpp och företagsmeddelanden, utveckling och inre och företagskommunikation planeringskörning.

NEW MEDIA byggarbetsplatser och innehållsportaler, förhållandet av sociala nätverk, produktion och genomförande av program för online-sändningar som video och podcasts.

Marknadsföring av varumärken och produkter, kundservice, utveckling av förbindelser politik offentliga och företags riktlinjer kommunikation med marknaden.

UNIVERSITET professor och forskare vid universitet och utbildnings- och forskningsinstitut.

Senast uppdaterad Okt 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to devel ... Läs mer

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to develop students as protagonists in a world without frontiers. Läs mindre
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Mer Mindre