Maskinteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Det stora behovet i landets professionella tekniker (s. t.ex. ingenjörer) som är utbildade och uppdaterade på ny teknik. Det är obestridligt också att denna situation kommer sannolikt att förvärras mot efterfrågan på kvalificerad personal inom mekanisk området. För att vända denna situation, blir en stor insats som krävs för att möjliggöra bildandet av ett växande antal yrkesverksamma med de kvalifikationer som krävs av arbetsmarknaden i maskinteknik, och den brasilianska universitet för att spela i produktionen en nyckelroll och spridning av kunskap inom de nämnda områdena. Denna regionala aktivitet karaktär UNISAL möjligt för studenter inte rör sig för mycket i förhållande till sina hemstäder, minska de kostnader som skulle under andra omständigheter. Dessutom har denna faktor gör det möjligt för UNISAL erbjuder kurser som kommer från möte med egenskaperna hos det område där det ligger, i synnerhet polariserat regionen genom UNISAL - Lorraine, som omfattar kommunerna Paraíba Valley-regionen ligger på axeln Rio de Janeiro - Sao Paulo. Företag i allmänhet behov av inställningen i denna konkurrensutsatta arbetsmarknad i ständig teknisk innovation och därmed högt kvalificerad personal med god teknisk och vetenskaplig grund, som kan finna lösningar på marknaden, alltid höja värdet och kunskap för samhället. Den stora industriområde i Paraíba Valley, det finns en växande efterfrågan på ingenjörer som verkar i maskinteknik område. Med den ständiga expansionen av detta industriområde, kommer kursen för maskinteknik förbereda högkvalitativa ingenjörer, för att stödja utvecklingen av den brasilianska industrin under de kommande åren.

mål

Tåg ingenjörer med lämplig profil, med stöd på värden som socialt ansvar, etik och professionalism, åtagit sig att den socioekonomiska utvecklingen. Kursen syftar till att främja en integrerad utbildning, utbildning yrkesverksamma och företagare åtagit sig att självkännedom, social omvandling, kulturella, politiska och ekonomiska delen av landet, som bildar kritiska medborgare, kreativa och dynamiska, som kan tillfredsställa de sociala och yrkesmässiga behov med själv- förverkligande genom en global inlärningsprocess och formulera, kunna möta de förändringar och utmaningar som de nya riktningar som beskrivs på arbetsmarknaden, utan att försumma de förväntningar i samhället där företaget är placerat. Detta är lyhörd som passar under maskinteknik.

marknad

Den Mechanical Engineer arbetar inom processindustrin i allmänhet, i maskiner och utrustning industrin; i företag som är verksamma inom design, installation och underhåll av industriella mekaniska system; i företag som är verksamma inom områdena planering och rådgivning; i företag och vetenskapliga och tekniska forskningslaboratorier. Också kan agera självständigt i sig eller rådgivning företag.

investeringar

Undervisning 2016 Morgon: R $ 1,025.00 Natt: R 1,025.00 $

Senast uppdaterad Feb 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

O UNISAL é uma comunidade acadêmica formada por docentes, estudantes e pessoal administrativo, que promove de modo rigoroso, crítico e propositivo o desenvolvimento da pessoa humana e do patrimônio cu ... Läs mer

O UNISAL é uma comunidade acadêmica formada por docentes, estudantes e pessoal administrativo, que promove de modo rigoroso, crítico e propositivo o desenvolvimento da pessoa humana e do patrimônio cultural da sociedade, mediante a pesquisa, a docência, a formação superior e contínua e os diversos serviços oferecidos às comunidades locais. Läs mindre