Ljudteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Comunicacion

School of Communication

I dessa dagar är vi mycket kommuniceras och förbundna med varandra genom olika plattformar: media, sociala nätverk och mobila enheter som förbinder oss 24 timmar om dygnet för människor över hela världen.

Den Duoc UC School of Communication ger ett brett spektrum av studier som kommer att förvandla studenter till högt utbildad personal som kan förstå och genomföra kommunikation i sina olika språk och uttrycksformer.

spec

Audio Engineering

Ljudtekniker är kvalificerade att arbeta i:

 • Inspelningsstudior. Som en inspelning och blandnings ingenjör, utforma och styra processen för inspelning och mixning musikproduktion.
 • Audiovisuella produktioner. Ljudtekniker kommer att utföra, direkt och fånga levande ljud och fältmiljöer.
 • Audio efterproduktion. Som ljud efter producent, kommer de att styra inspelning av tal och Foley, synkronisera ljud och bild, och integrera och kreativt föreslå musik och ljudmiljöer.
 • TV-kanaler. Som en ljudtekniker, kommer de att utföra uppgifter som är förknippade med elektroakustisk utformning och inspelning, mixning och ljud efterproduktion för program.
 • Radio. Som en ljudkontroll och post-producent, kommer de att vara ansvarig för registrering och sändning av program, och skapa en auditiv identitet för stationen eller programmet.
 • Ljud Förstärkning företag. Som ljudtekniker de kommer att arbeta utforma och driftförstärkningssystem för fasta eller tillfälliga installationer.
 • Produktion av evenemang och utställningar. De kommer att kunna arbeta som ljudtekniker och Tekniska samordnare, integrerar och styr områdena ljud, ljus, scen, makt och rygg utrustning.
 • Akustiska Solution företag. Som ljudtekniker, kan de utformar akustiklösningar inom områdena luftkonditionering och ljudisolering.
 • Yrkestitel: ljudtekniker.
 • Tekniska Titel: ljudtekniker.

Hur söker man

Kontrollera först att ditt hemuniversitet eller yrkesinstitut har ett pågående utbytesavtal med Duoc UC.

Grundligt undersöka dina potentiella kurser. De flesta av våra program i spanska; därför att du har tillräckliga kunskaper i detta språk för dina klasser. Vi erbjuder en gratis 44 timmars spanska kurs för alla icke-spanska som modersmål, men för att slutföra dina kurser rekommenderar vi åtminstone en mellanliggande spanska nivå.

För icke-spansktalande, Duoc UC erbjuder också besöksprogram, helt ges på engelska

Erforderliga dokument

 • Ladda ner och fyll i ansökningsformuläret
 • Avskrifter
 • Letter of motivation
 • Kopia av ditt pass
 • inskrivning certifikat
 • Nominerings brev hemifrån institution

När du har all dokumentation, vänligen ha samordnare för internationella relationer hemma institution skicka en digital version till Maria Jimenez mjimenezt@duoc.cl Kom ihåg att efter att ha fått din dokumentation kan det ta upp till en månad för oss att bearbeta det och skickar ett svar, på grund av den stora mängden dokumentation vi mottar under antagningsperioder.

Ansökningstider

15 augusti-15 oktober : ansökan om första terminen Mar-JUL sikt 15 februari - 15 april : ansökan om andra terminen AUG-DEC sikt

* Vi rekommenderar studenter med kinesiska medborgare att gälla så snart ansökningsperioden börjar sedan viseringsförfarandet kan ta upp till sex månader.

Antagningsbrev

En månad efter ansökningstidens slut, studenter kommer att informeras via e-post om de har godkänts eller inte. När det gäller att bli accepterad, kommer en papperskopia av antagningsbesked skickas till International Student Officer av studentens heminstitution.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Duoc UC is a non-profit, private institution of higher education. We offer two and a half year Technical Programs and four-year Professional Programs. In 2010, we received a 7 out of 7 years of instit ... Läs mer

Duoc UC is a non-profit, private institution of higher education. We offer two and a half year Technical Programs and four-year Professional Programs. In 2010, we received a 7 out of 7 years of institutional accreditation from the Accreditation National Agency, which certifies the quality of our educational project and its relevance among the higher education institutions in our country. Läs mindre