Livsmedelsteknik
Al-Quds University
Nyckelinformation
Campus läge
Abu Dis, Palestina
språk
Avestan
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Aug 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Livsmedelsindustrin är beroende av ett brett spektrum av processer för tillverkning av denna enorma mängd som vi ser idag av de typer av livsmedel. Geometri användsMat principer Kemi, mikrobiologi Och teknik I design Processer för tillverkning av livsmedel .
Undervisningsplanen för Food Engineering Department fokuserar på att förse studenten med de färdigheter och begrepp som är relaterade till livsmedelsteknik och teknik , som fokuserar på Utvecklingen av nya livsmedelsprodukter och designprocesser för produktion av livsmedel och val av förpackningsmaterial och studier Giltighetstiden Och den organoleptiska utvärderingen av produkten . Processdesign och kontroll i livsmedelsfabriker, metoderProduktion av funktionella livsmedel, kvalitetskontroll av livsmedelsprodukter, samt hantering av livsmedelsfabrikerOch metoder för marknadsföring livsmedelsprodukter.
Förutom de mikrobiologiska och kemiska tester, teknologer kommerMatAtt studera de grundläggande fenomen som är direkt relaterade till produktionen av livsmedelsprodukter och deras egenskaper .
Läroplanen Department förbereder sina studenter att genomföra multipla och varierade uppgifter inom livsmedelsindustrin, som har förvandlats till industrin integrerar high - tech och flera processer bygger på teknik och kemi Alehioatin.
Food Engineering Department kännetecknas av att deras akademiker kommer att kvalificera sig för att arbeta inom områdena bioteknik (bioteknik) teknik och livsmedelsindustrin .
Förutom att arbeta i de olika grenarna av livsmedelsindustrin och bioteknik kommer att vara akademiker i avdelningen är också kvalificerad att arbeta inom läkemedelsindustrin och kosmetikaindustrin och inom forskning inom forskningsinstitutioner intresserade av vetenskap och liv och miljöteknik . Som kommer att kunna arbeta i de berörda kontrollen av livsmedelsindustrin och bioteknik (Standards Institution) institutioner och kommer att kunna arbeta i konsultföretag intresserad av mat och miljöutveckling.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Kandidatexamen i livsmedelssystem: ledning, hållbarhet och teknik
- Parma, Italien