Kandidatmekanik

Allmänt

Programbeskrivning

På TJ Smull College of Engineering får du en solid grund i fältet, lär dig om materialvetenskap, termodynamik, fluidmekanik, designprocessen och mer. Du har möjligheten att specialisera dig inom ett område som du brinner för - som avancerad energi, robotik, bioingenjör eller flyg- och rymdteknik.

Vårt akademiska program är rigoröst. Förväntar dig att arbeta hårt och bli utmanad. Men det finns inget behov av stress, eftersom vi erbjuder en stödjande och samarbetsmiljö. Dina professorer, andra ingenjörsstudenter och ONU studenter blir dina vänner och familj. De hjälper dig att lyckas och öppna dörrar för dig.

Efter examen är du redo för vad framtiden håller på, om det är att utforma nästa generations bil, bygga ett robotsystem för en tillverkare, utveckla alternativa energilösningar eller starta ditt eget företag!

107037_13.jpg

Gör världen bättre

Din maskintekniska utbildning kommer att blanda utmanande kurser med verkligt lärande. Du kommer att arbeta med teamprojekt och lösa tekniska utmaningar för faktiska kunder. Du kommer inte bara att tillämpa kunskapen du lär dig i klassen utan också finslipa färdigheter i ledarskap, lagarbete, kreativitet och entreprenörskap. Dessa färdigheter är viktiga för alla framgångsrika maskintekniker.

Den ultimata lärandemiljön

Vi är mycket glada över att öppna den helt nya James Lehr Kennedy Engineering Building i höst. Den 105 000 kvadratmeter stora anläggningen kan rymma 600 studenter och innehåller mer än 10 000 kvadratmeter av ett storskaligt projekt och designutrymme för kapstensprojekt, konkurrenskraftiga designprojekt och annat direkt branschengagemang. Vidare ger det flexibelt utrymme som kan anpassas till olika projekt och har mer än 2 000 kvadratmeter för forskningslabor som kan existera på egen hand eller som kan kombineras till större utrymmen för större projekt.

Få ett starkt försprång

Vi har en 100 procent placeringsfrekvens för studenter i samarbetsmöjligheter, som börjar under andra halvåret av junioråret och fortsätter i ett år. Våra maskinteknik studenter samarbetar på Battelle Memorial Institute, Borg Warner Turbo Systems, Emerson Climate Technologies, Honda och andra kända företag.

Under de senaste fem åren hittade i genomsnitt 95 procent av våra maskintekniker ett heltidsingenjörsarbete eller deltog i forskarskolan inom sex månader efter examen.

107033_4.jpg

Lärandemål

Program Utbildningsmål: Kandidater i maskinteknikprogrammet ska uppnå:

 • Framgång i det valda yrket.
 • Erkännande för deras förmåga att kommunicera effektivt med olika målgrupper och att arbeta med människor med olika bakgrunder.
 • Respektera genom att arbeta på ett engagerat, kompetent och etiskt sätt.
 • Professionell utveckling genom fortsatt studier.

Studentresultat: Vid examenstillfället kommer elever med maskinteknik att ha:

 • Förmåga att identifiera, formulera och lösa komplexa tekniska problem genom att tillämpa principer för teknik, naturvetenskap och matematik
 • Förmåga att tillämpa teknisk konstruktion för att producera lösningar som uppfyller specifika behov med hänsyn till folkhälsa, säkerhet och välfärd samt globala, kulturella, sociala, miljömässiga och ekonomiska faktorer.
 • En förmåga att kommunicera effektivt med en rad publik
 • Förmåga att erkänna etiska och professionella ansvarsområden i tekniska situationer och göra välgrundade bedömningar, som måste beakta effekterna av tekniska lösningar i globala, ekonomiska, miljömässiga och samhälleliga sammanhang
 • Förmåga att fungera effektivt i ett team vars medlemmar tillsammans ger ledarskap, skapar en samarbetsvillig och inkluderande miljö, fastställer mål, planerar uppgifter och uppfyller mål
 • Förmåga att utveckla och genomföra lämpliga experiment, analysera och tolka data och använda teknisk bedömning för att dra slutsatser
 • Förmåga att förvärva och tillämpa ny kunskap efter behov med hjälp av lämpliga inlärningsstrategier.

Ackreditering: Graden kandidatexamen i maskinteknik (BSME) är ackrediterad av ABET: s tekniska ackrediteringskommission.

107032_3.jpg

Studentorganisationer

På College of Engineering har vi en mängd aktiva och prisbelönta studentorganisationer. Genom deltagande i en eller flera av dessa grupper har du möjlighet att nätverka, vara ledare, få livslånga vänner, få kunskap om ditt valda yrke, volontär, resa till regionala och nationella konferenser och mer.

Society of Automotive Engineers (SAE)

Denna professionella organisation har mer än 90 000 medlemmar över hela världen som delar information och utbyter idéer för att främja konstruktionen av mobilitetssystem. SAE är en resurs med ett stopp för den senaste informationen och expertisen inom självgående fordon för användning på land eller hav, i luft eller rymd. SAE är värd för Baja SAE och SAE Aero Design tävlingar.

Society of Women Engineers (SWE)

Denna professionella organisation är öppen för manliga och kvinnliga ingenjörer som är engagerade i att tillkännage behovet av fler kvinnliga ingenjörer och för att uppmuntra unga kvinnor att överväga att driva teknik. ONU kapitel ger stöd för sina kvinnliga studenter och är värd för sociala aktiviteter.

Phi Sigma Rho

Denna grupp är en social sorority för kvinnor inom teknik eller teknik. Systrar utvecklar den högsta standarden för personlig integritet, strävar efter akademisk excellens och bygger vänskap som varar livet ut.

Tau Beta Pi

Denna nationella hedersingenjörsförening är för juniorer som är i de övre 12,5 procent av sin klass och seniorer som är i de övre 20 procenten av sin klass.

Innovatörer av Ohio Northern (ION)

Denna nya grupp är för innovativa studenter intresserade av fysiskt utrymme och design. Gruppens fokus är att förbättra de fysiska miljöer där eleverna lär sig på campus.

Joint Engineering Council (JEC)

Denna grupp representerar studieorganet för College of Engineering. Medlemmar arbetar nära med dekanen för College of Engineering, fakulteten och våra studentorganisationer. Syftet är att odla större samarbete och kommunikation mellan alla grupper.

American Society of Mechanical Engineers

American Society of Mechanical Engineers (ASME) möjliggör samarbete, kunskapsdelning, karriärberikning och kompetensutveckling över alla tekniska discipliner, mot ett mål att hjälpa den globala ingenjörssamfundet att utveckla lösningar för att gynna liv och försörjning.

American Institute of Aeronautics and Astronautics

American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) är ett professionellt samhälle som specialiserat sig på flyg- och rymdområdet. ONU : s kapitel på campus ger studenter många möjligheter, inklusive att tävla i SAE Aero Design-tävlingen, där studenter designar, bygger och flyger ett radiostyrt flygplan mot andra universitet på platser över hela landet.

Theta Tau

Theta Tau är den äldsta, största och främsta coed broderskapen för ingenjörer. ONU kapitel hjälper medlemmarna att utveckla och upprätthålla en hög standard av professionalism medan de bildar varaktiga vänskap. Alla ingenjörshögskolor uppmuntras att gå med.

Curriculum

Du behöver 128 kredit timmar för att få din kandidatexamen i maskinteknik (BSME). Vi uppmuntrar dig att använda dina valfria timmar för att bedriva en mindreårig efter ditt val eller en koncentration som kommer att anpassa sig till dina intressen och passion.

107027_106848_11.jpg

Tänk framgång

Jennifer Smith BSME '12

”ONU förberedde mig grundligt på verklig teknik och en toppkarriär redan från början. Professorerna brinner för sitt yrke och håller studenternas utbildning av största vikt över forskningsprogram som ofta distraherar större universitet från grundutbildningen. Läroplanen är stark och anpassas ständigt för att passa branschens utvecklande behov. Det finns också enorma mängder tekniska undervisningar och externa möjligheter att ytterligare förbättra sin utbildning på norra. ”

Jennifer Smith, som fick sin BSME 2012, var i "konstant rörelse" som en ONU-student. Hon spelade varsity softball och klubbfotboll. Hon fungerade som president för ONU Recycles och var en officer i American Society of Mechanical Engineers. Hon gick med på ONU: s team för mänskliga fordonskonflikter och trampade hennes lags skapelse på Indy 500-spåret. Hon hade också co-ops hos Marathon Petroleum och Emerson Climate Technology. Idag är hon forskare i Batels division Energy Systems i Columbus, Ohio. Hon utvecklar teknik för alternativa och traditionella energisektorer - inklusive en pyrolysreaktor som omvandlar biomassa (till exempel träspån) till bioolja.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Läs mer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Läs mindre