61 Kandidat Program i Vietnam for 2024

Kandidat Program i Vietnam for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Transportteknik är tillämpningen av teknik och vetenskapliga principer på planeringen, funktionell design, drift, och hantering av anläggningar för att tillhandahålla säker, effektiv, och miljövänlig rörelse för människor och varor.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Automotive Engineering kombinerar vetenskapen om mekanik, el och material, vilket ger studenterna de grundläggande principerna för teknik tillsammans med de moderna fordonsdesignkraven när det gäller säkerhet, bränsleekonomi och industriell tillverkning.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter som är intresserade av produktion, bearbetning, förpackning, säkerhet och/eller transport av världens livsmedelsförsörjning skulle vara intresserade av Food Engineering specialisering.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam
    • Gloucester, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Detta program är utformat för studenter som vill ha en internationellt erkänd examen i företagsekonomi med överkomliga terminsavgift. Eleverna kan välja att specialisera ...

    • Montpellier, Frankrike
    • Lyon, Frankrike
    • + 4 more

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Studenter genomför en Bachelor of Arts i multimedia kommer att arbeta på ett varierat utbud av projekt inklusive webbplatser och visuella presentationer.Detta 3-års studier kommer att täcka de tekniska aspekterna

    • Hanoi, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Den dubbla kandidatexamen kommer att ge studenterna: kompetens i engelska färdigheter; förvärv av grundläggande kunskaper om ledning och tillämpning av grundläggande ledning och ekonomi baserat på vetenskapen om ledning; förmåga att analysera och utvärdera affärsverksamhet, skapa ett företag eller en företagsorganisation och föreslå och utveckla idéer för start; och effektiva ledningskunskaper för att analysera och lösa praktiska ledningsproblem; färdigheter för att analysera krav, föreslå och genomföra lösningar; självlärande färdigheter, förmåga att utveckla arbetsplaner och personliga utvecklingsmål.

    • Dalat, Vietnam

    Jordbruks- och skogsbruksfakultetens uppdrag är att stabilisera och fokusera på kvaliteten på grundutbildade studenter så att de kan tjäna i den socioekonomiska utvecklingen av högländerna, sydöstra provinserna och kustregionerna i Centrala Vietnam.

    • Vũng Tàu, Vietnam

    Utbildningsprogrammet är nybyggt enligt företagens och samhällets behov, ökar tiden för praktisk inlärning, praktiska praktikplatser, ökar timmar för främmande språk (engelska, japanska ...), utbildning av yrkeskompetenser, kommunikationskunskaper på främmande språk, civiliserade och artig kommunikationskunskaper, affärsledningskunskaper för att anpassa sig till integrationens och industrins tid 4.0.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    På Campus

    University of Toulon är ett av 66 offentliga universitet i Frankrike, känt som det största och mest prestigefyllda utbildnings- och forskningscentret i södra Frankrike. Enligt tillkännagivandet från det franska ministeriet för högre utbildning rankades universitetet i Toulon som nummer 2 i andelen studenter inom samhällsvetenskap och humaniora som snabbt fick jobb efter examen (95%). Detaljer om University of Toulon finns på: http://www.univ-tln.fr/.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    På Campus

    Engelsk

    Med en kandidatexamen i internationell hotelladministration är du kvalificerad att ha operativa chefspositioner inom den internationella hotell- och turistindustrin. Under dessa tre år av skolgång har Vatel-studenterna: - skaffat sig professionell, juridisk, ekonomisk och grundläggande språklig kunskap för sitt område; - lära sig ledningstekniker och lagledande färdigheter.

    • Tuy Hòa, Vietnam

    Engelsk

    Miljöteknik är viktigt för att studera teknik och teknik för att skydda, minska föroreningar, återvinning, återanvändning och behandling av avfallet, lösning för hantering för att skydda miljön och främja hållbar utveckling.

    • Qui Nhơn, Vietnam

    På Campus

    Kemi har många specifika områden. Enligt kemister, med de nuvarande sociala trenderna, omfattar kemi-majoren vissa områden som farmaceutisk kemi, materialkemi (oorganisk och organisk), biokemi, analytisk kemi, petrokemi och livsmedelskemi. Teknik har alltid varit en viktig industri i landet och kemi.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    På Campus

    Programmets mål är att utbilda IT-ingenjörer med grundläggande vetenskaplig kunskap, grundläggande och specialiserad IT-kunskap, förmåga att analysera, utvärdera och välja lämpliga lösningar för att bygga och hantera IT-system, etik och lämpliga professionella attityder, kommunikationsförmåga och lagarbete och livslångt lärande förmåga att tillgodose samhällets utvecklingsbehov.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    På Campus

    Kursen som huvudämne i Banking ger studenterna kunskap om affärsbankernas verksamhet. Akademikerna kommer att kunna arbeta i affärsbanker och icke-förvaringsförmedlare.

    • Hanoi, Vietnam
    • Ecopark Township, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet är utformat för att ge studenterna de tekniska och ledande färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär inom gästbranschen. Läroplanen fokuserar på nyckelkompetenserna relaterade till gästfrihet, kommunikation och mänskliga relationer.