BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram på distans i Springfield, Amerikas förenta stater

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Springfield är den tredje största staden i delstaten Missouri, och länet placerar av Greene County. Springfield har flera högskolor och universitet i staden med Missouri State University (MSU) som staten 's näst största universitet med drygt 20.000 studenter.

Be om information Kandidatprogram på distans i Springfield i USA 2020

1 Resultat i Master, Springfield, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen i ekonomi

Drury University
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Finans stora på Drury University ger studenterna ekonomisk förvaltning, prognoser och analys färdigheter som krävs för en karriär inom finans.

Läs mer