BACHELORSTUDIES

De mest populära kandidatprogrammen i Boca Raton Amerikas förenta stater 2020/2021

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Boca Raton i Palm Beach Florida är en stad som blivande studenter skulle älska och har kallats den "spirande college stad". Det finns fem stora universitet som man kan välja mellan.

Jämför kandidatprogram i Boca Raton i USA 2020/2021

sökresultat funna Filter

Bs i mobila speldesign - på nätet

Digital Media Arts College
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Internet

DMAC är en av de få platser i landet där man kan tjäna en Bachelor of Science (BS) i Mobile speldesign. Lika imponerande, ger vi dig möjlighet att tjäna din examen helt online ...

Läs mer

BFA i datoranimation spelkonst koncentration

Digital Media Arts College
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Computer Animation majors på DMAC med en koncentration i Game Art ta sin passion ett steg längre genom att lära dig att skapa spel som andra människor bara kan tänka sig.

Läs mer