BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Tillämpad datavetenskap på distans i Toowoomba, Australien 2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Området tillämpad datavetenskap tittar på hur livet kan förbättras genom att studera datoranvändning. Med tillämpningar inom underhållningsvärden, näringslivet, vetenskapen, sjukvården och många andra områden kan tillämpad datavetenskap vara ett givande och lukrativt yrkesval.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Toowoomba är en viktig utbildning center. Många främsta universitet lokalisera eller sätta campus i detta område, såsom de omfattande campus i södra Queensland Institute of TAFE och University of Queensland.

Be om information Kandidatprogram i Tillämpad datavetenskap på distans i Toowoomba i Australien 2021

1 Resultat i Tillämpad datavetenskap, Toowoomba, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen i informationsteknologi (tillämpad datavetenskap)

University of Southern Queensland (USQ)
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Vårt Applied Computer Science-huvudämne handlar om att ge dig färdigheter att lösa datorrelaterade problem. Med snabba framsteg inom teknik och nya applikationer utvecklas stä ...

Läs mer