132 Kandidat Program i Thailand for 2024

Kandidat Program i Thailand for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien
    • Bangkok, Thailand

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Harbour.Spaces datavetenskapsprogram förbereder eleverna för att bli branschledande inom området. Med hjälp av en innovativ läroplan, erfarna professorer, verklig erfarenhet och ett nätverk av likasinnade drivna individer är Harbour.Space Data Science-programmet banbrytande för denna nya gräns för mänsklig kunskap. Utveckla de analytiska och programmeringsfärdigheter som behövs för att extrahera värdefull kunskap ur data.

    • Thon Buri, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration i Global Hospitality Management från AIHM kombinerar exemplarisk schweizisk utbildning med ett globalt tänkesätt och ett internationellt perspektiv för att förbereda dig för en blomstrande karriär inom gästfrihet, internationell turism och relaterade entreprenörsprojekt.

    • Bangkok, Thailand

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vår Bachelor of Business Administration i Management (BBA) ger studenterna den nödvändiga vetenskapliga utbildning i grundläggande och tillämpade aspekter av företagsekonomi, organisation och ledning. Fakulteten ger en konkurrens grad helt på engelska vilket gör att du kan utveckla den professionella kompetens som behövs i organisationer som arbetar på globala marknader.

    • Nakhon Nayok, Thailand

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Från hotell till restauranger, flygbolag att kryssningar, vårt hotell och turism Programmet syftar till att leverera en 5-stjärniga lärande. I en sådan spännande bransch, ska utexaminerade från programmet ägnat sig åt konsten att gästfrihet och underhållning.

    • Prawet, Thailand

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Programmet utvecklar studentkunskaper inom områden som internationellt samarbete, ekonomisk förståelse och politisk medvetenhet.

    • Hat Yai, Thailand

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Om du verkligen är intresserad av internationell studie och du är redo att möta utmaningarna på den globala marknaden, är International Business Management-programmet för Didyasarin International College (DRIC) rätt val för dig. Detta program ger dig information om hur man framgångsrikt kombinera kunskaper, färdigheter och förhållningssätt i en internationell och interkulturell miljö med att utföra affärsrelaterade uppgifter på ett professionellt sätt.

    • Bangkok, Thailand
    • Chiang Mai, Thailand
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Med utvecklingen av teknologi, är den ökade globaliseringen och den ständigt föränderliga natur globala affärsmiljön, konkurrenskraften i näringslivet avgörande för överlevnad och framgång.

    • Thailand Post Office Road, Thailand

    Heltid

    På Campus

    Ett program för dem som vill bli kompetenta kommunikatörer på engelska, samtidigt som de får en grundstötning i företagsekonomi kunskap.

    • Nakon Phathom , Thailand

    Heltid

    På Campus

    Turist-och besöksnäringen är en av de snabbast växande och mest dynamiska i världen, framför allt i Thailand där turismen har en enorm betydelse för både den offentliga och den privata sektorn.I linje

    • Bangkok, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Programmet omfattar ett sammanhängande uppsättning av "ämnen", som vardera en utsedd Credit värde. Programmet ämnen är anordnade i en progressiv sekvens genom fyra år.

    • Bangkok, Thailand

    Heltid

    På Campus

    BBA med stora aktörerna i (1) Marknadsföring och (2) International Business Management grundades 1993 för att ge studenterna: fördjupade kunskaper och färdigheter i företagsekonomi, med betoning på den valda stora, förmåga att tänka och analysera

    • Samut Prakan, Thailand

    Sjuksköterskans fakultet, Huachiew Chalermprakiet University grundades med sina rötter i barnmorskolan vid Hua Chew Po Tek Xiao Tung Foundation (Po Tek Tung), som grundades och utvecklades i ordning.

    • Khlong Nueng, Thailand

    På Campus

    Tyngdpunkten läggs på att lära sig om produktionen av ekonomiska djur som grisar, fjäderfä, mjölkboskap, nötkreatur, getter, får etc. genom att studera djurraser och rasegenskaper. Typer och typer av djurhållning Grunderna för djuruppfödning djurfysiologi mat och djurfoder Hus och uppfödningsutrustning Teknik för djurhållning och hantering i olika skeden, avfallshantering. Förebyggande och kontroll av djursjukdomar Gårdshantering, redovisning och statistik som behövs för att uppfostra djur.

    • Khok Khian, Thailand

    På Campus

    Thai

    Syftar till att producera ingenjörer med teoretisk och praktisk kunskap inom datateknik. för att möta arbetsmarknadens behov om introduktion av grundkunskaper Matematik och naturvetenskap, samt att kunna tillämpa kunskaper om olika tekniska tekniker. i synnerhet tillsammans inklusive att ta med kunskap om Kunskap relaterad till hårdvara, programvara, nätverk, data och systemadministration. Att skapa kreativitet som kan tillämpa all kunskap för att lösa verkliga problem på grundval av yrkesetik

    • Tha Sut, Thailand

    På Campus

    Thai

    Detta program, som integrerar styrkorna inom materialvetenskap och materialteknik, syftar till att inkubera högkvalitativa materialingenjörer för industrisektorn. Utexaminerade förväntas ha kritiskt och analytiskt tänkande och förmåga att bedriva materialvetenskaplig forskning.