244 Distansutbildning Kandidat Program i Teknologistudier 2024

Distansutbildning Kandidat Program i Teknologistudier 2024Filter
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bachelor of Science in Computer Science-programmet från East Central University Online ger karriärfärdiga färdigheter och praktisk erfarenhet av att arbeta med banbrytande datorapplikationer. Utforska en läroplan som bygger på riktlinjerna för Association for Computing Machinery (ACM), och ta examen helt förberedd för efterfrågade positioner som involverar datorprogrammering, kodning, mjukvaruutveckling och ingenjörskonst, dataanalys, testning och felsökning, cybersäkerhet och mer.

    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online BBA i Cybersecurity Operations Management-examen från Utica College ger de nödvändiga ledarskapsförmågan som krävs för att sticka ut som ledare inom det snabbt växande området cybersäkerhet. Genom kurser som utforskar strategisk ledning, undersökningar av datornätverk, cyberoperationer, systemsårbarhetsanalys och mer kommer du att utveckla vad som krävs för att möta kraven från dagens arbetsgivare och bygga den akademiska grunden som krävs för att bedriva forskarstudier.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    King Universitys online kandidatexamen i informationsteknologi kommer att lära dig hur du tillämpar lämplig informationsteknik och metoder. Välj ett av fyra tillgängliga spår: molnberäkning och systemadministration, cybersäkerhet, digital affärs- och spelutveckling samt informationssystem.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Carlow Universitys 100 procent online Bachelor of Science in Healthcare Data Analytics-program tillåter studenter att få de viktiga tekniska och analytiska färdigheter som behövs i dagens hälsovårdslandskap. Den omfattande läroplanen ger studenterna en kunskapsbas inom klinisk verksamhet och statistisk analys, tillsammans med etiska ledarskapsförmåga. Vår dedikerade fakultet består av branschexperter som är engagerade i varje elevs framgång. Utexaminerad förberedd för olika roller om 1-4 år.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    IU Bachelor in Robotics bygger dina kunskaper inom mekanisk, elektrisk och kontrollteknik och expertis inom datavetenskap, datavetenskap och artificiell intelligens. Genom en blandning av teori och praktiska projekt får du nödvändiga färdigheter för att hantera projekt, leda innovativ ny teknik och bli en robotspecialist med utmärkta interpersonella färdigheter.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kandidatexamen i IT-ledning från EOU låter dig studera ekonomi och teknik för att få administrativa roller som IT-chef, teknisk chef eller säkerhetsspecialist. Välj en BA eller BS; fullfölja en kandidatexamen i tillämpad vetenskap om du går in i programmet med en associerad examen.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig de färdigheter som behövs för att bli en framgångsrik mjukvaruutvecklare – helt online, hemifrån. Gå med i en ständigt växande bransch och forma framtiden med dina kunskaper om kodning och utveckling!

    • Gibraltar, Gibraltar

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Tekniken förändrar snabbt vårt sätt att leva och arbeta. I vad som kallas den fjärde industriella revolutionen förutspår World Economic Forum att det kommer att finnas minst 150 miljoner nya dator-/teknikjobb under de kommande fem åren. Dessutom kommer affärs- och teknikrelaterade jobb att blomstra under det kommande decenniet och bli bland de högst betalda och snabbast växande jobben i den nya ekonomin.

    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    När industrierna blir mer automatiserade, är BS i Computer Engineering Technology-examen från University of West Alabama en kompetensfokuserad examen som erbjuder 45 timmars praktisk CET-utbildning och 21 timmar EET-utbildning och lär ut karriärfärdiga färdigheter att göra informerade beslut baserade på teknisk kunskap och erfarenhet. Du kommer att få personlig instruktion från Ph.D. fakultets- och branschledare med verklig erfarenhet av datorteknik för att säkerställa att du tar examen redo för karriärframgång.

    • Marbella, Spanien

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna grundexamen inom IT och databehandling som erbjuds av Schellhammer Business School är utformad för att inte bara förse studenterna med de färdigheter som behövs från topp upp till en fullständig grundexamen och vidare till att bli en IT-professionell men erbjuder maximal studiealternativsflexibilitet. Eftersom nivå 4-moduler och uppdrag för detta program (120 hp) motsvarar det första året av en universitetsutbildning och nivå 5-modulerna och uppgifterna (120 hp) motsvarar det andra året av en universitetsexamen, kan studenter välja att slutföra sitt andra eller tredje och sista år av en tillhörande grundexamen i IT och datavetenskap, på campus vid Schellhammer Business School eller ett brittiskt universitet. Det finns också en rad alternativa alternativ för distansutbildning. Varje modul består av cirka 40 guidade inlärningstimmar med ytterligare 30-50 timmar valfritt inlärningsmaterial. Dessa material består av rekommenderade övningar, rekommenderade avläsningar och internetresurser.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förbered dig på en karriär inom teknikområdet med BS i examen datavetenskap online vid Concordia University, St. Paul. Du lär dig att analysera problem och designa lösningar med hjälp av datavetenskapstekniker medan du tränar värdefulla mänskliga färdigheter relaterade till fältet.

    • Bremen, Tyskland

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    • Corvallis, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    Oregon State postbaccalaureate datavetenskap online-program är inriktat på individer med en kandidatexamen och en stark begåvning i matematik. Ingen tidigare datavetenskaplig examen krävs för att du ska byta karriärväg och utöva obegränsade datavetenskapliga möjligheter. Detta 60-poängsprogram kräver att du endast läser specificerade kurser för datavetenskap. Du kommer att lära dig grunderna i datorprogrammering, mjukvaruteknik, datorsystem och nätverk, mobil- och webbutveckling och användargränssnitt – vilket ger dig själv en mängd kunskaper och färdigheter som är mycket efterfrågade på den globala arbetsmarknaden.