BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Studier i juridik 2021 i Wilmington i USA

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

När människor runt om i världen blir allt mer förbundna med varandra har lagar och förordningar effekter som når längre än någonsin tidigare. Därför har de som vill gå in i detta rättsliga området ofta en bakgrund i internationella studier.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Be om information Kandidatprogram i Studier i juridik i Wilmington i USA 2021

1 Resultat i Studier i juridik, Wilmington Filter

SKOLA FÖR BROTTSLIG RÄTTSLIGHET

Innova University
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

School of Criminal Justice vid Innova University är pionjären inom internationell utbildning om brottslighet och rättvisefrågor.

Läs mer