BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Studier i juridik 2021 i Parkville i USA

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Beroende på ens preferenser kan det att bli expert på lagar och förordningar leda till ett antal olika fördjupningsområden. Bland de mest populära av dessa inriktningar är handelsrätt, reglerande teori och internationella relationer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Parkville är en stad som är känd för antikaffärer, konstgallerier och rika historia. Staden ligger i Missouri, USA. Parkville är hem en topprankad universitet som har ett stort erkännande under de senaste åren. Olika privata högskolor tjänar staden.

Be om information Kandidatprogram i Studier i juridik i Parkville i USA 2021

1 Resultat i Studier i juridik, Parkville Filter

Bsc straffrättsliga administration

Park University
Kandidatexamen
<
Heltid
Campusstudier

Den straffrättsliga administrationsprogram kombinerar Park University tradition av liberal arts utbildning med modern professionell läroplan förbereder akademiker att arbeta i ...

Läs mer