BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Studier i juridik i Tyskland 2021

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Området "lagar och förordningar" styr olika aspekter av livet. De som ger sig in i studier på detta område fördjupar sig vanligtvis i något de är särskilt intresserade av, såsom reglerande teori och immaterialrätt.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

De mest populära kandidatprogrammen i Studier i juridik i Tyskland 2021

3 Resultat i Studier i juridik, Tyskland Filter

BA (Hons) Företagsekonomi Med Juridik

The University of Law Business School Undergraduate
BA
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) Business Management with Law-programmet är utformat för studenter som vill utveckla sina kunskaper om företagsledning tillsammans med en förståelse för den rättsliga ...

Läs mer

Allmän och digital kriminalteknik - kandidatexamen

Fachhochschule Mittweida
Kandidatexamen
Okt 2021

Datorer, Internet och digitalisering har skapat nya aktivitetsområden för brottslingar. Använd datavetenskapens medel för att upplysa eller förhindra dem.

Läs mer

BA (Hons) Företagsledning med lag med grundår

The University of Law Business School Undergraduate
BA
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) Business Management (lag) med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av föret ...

Läs mer