BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Studier i juridik i Hongkong 2021

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

När människor runt om i världen blir allt mer förbundna med varandra har lagar och förordningar effekter som når längre än någonsin tidigare. Därför har de som vill gå in i detta rättsliga området ofta en bakgrund i internationella studier.

Hong Kong, finns på södra kusten av Kina, är landet ett av de två särskilda administrativa regioner i Kina. Hong Kong 's högre utbildning är placerad i Englands struktur samt internationella system. Det sköts av landets 's Education Bureau.

De mest populära kandidatprogrammen i Studier i juridik i Hongkong 2021

2 Resultat i Studier i juridik, Hongkong Filter

Kandidat i samhällsvetenskaper i kriminologi och sociologi

City University of Hong Kong
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Detta huvudsakliga syfte är att utrusta kandidater på gradsnivå med en bred kunskap om kriminologi och sociologisk praxis; och professionell kompetens att bedriva sociologisk ...

Läs mer

Kandidatexamen i samhällsvetenskap i offentlig politik och politik

City University of Hong Kong
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

PPP ger dig de väsentliga analytiska, kommunikations- och ledarskapsförmågorna för att förbereda dig för en framgångsrik karriär inom ett brett utbud av offentliga och privata ...

Läs mer