BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Straffrätt 2021 i Wilmington i USA

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Ett straffrättsligt program har vanligtvis kurser som lär eleverna de kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta i brottsbekämpningen. Kurser i ett program kan omfatta polisarbete, kriminologi, IT-brottslighet, etik, administration, gränssäkerhet och korrigeringar.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Be om information Kandidatprogram i Straffrätt i Wilmington i USA 2021

1 Resultat i Straffrätt, Wilmington Filter

SKOLA FÖR BROTTSLIG RÄTTSLIGHET

Innova University
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

School of Criminal Justice vid Innova University är pionjären inom internationell utbildning om brottslighet och rättvisefrågor.

Läs mer