514 Kandidat Program i London, Storbritannien for 2024

Kandidat Program i London, Storbritannien for 2024Filter
    • Boston, Amerikas förenta stater
    • London, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Hults transformativa Bachelor of Business Administration (BBA) är designad kring den universella sanningen att för att bemästra en färdighet – vilken färdighet som helst, från att cykla till att leda ett lag – måste den övas.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Den tvååriga snabbspårade BA (Hons) Fashion Communication& Industry Practice är en bred tvärvetenskaplig kurs som undersöker en rad områden inom modekommunikation, från visuella element som bildskapande och grafisk design, till media och marknadsföring och de metoder som används för att sälja mode på en konkurrenskraftig global marknad. BA (Hons) Utbildningsprogrammet för modekommunikation valideras av University of Buckingham.

    • London, Storbritannien
    • Manchester, Storbritannien
    • + 1 more

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    BSc Business Management med juridik med grund- och placeringsår riktar sig till studenter som har ett intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företag och ledning, tillsammans med en förståelse för den rättsliga ram som företag verkar inom. Denna grad bör vara av intresse för de studenter som vill göra en karriär i företag inom kommersiella transaktioner eller affärsutvecklingsområden, där juridiska aspekter tillsammans med ekonomiska element är av nyckelrelevans.

    • Holborn, Storbritannien
    • Online United Kingdom

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online BSc Mathematics and Economics från University of London kommer att lära dig hur du relaterar statistik, matematik och ekonomi i praktiska sammanhang. Med denna examen kan du börja en karriär som ekonom inom ekonomi, regering eller privat industri eller få inträde till ett forskarutbildningsprogram.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    27 månader

    Distansutbildning

    Engelsk, Spanska, Portugisiska

    I en global och mycket konkurrenskraftig ålder måste företagen sätta sig ifrån och förvärva specialiserade personalresurser. Detta behov ökar sökandet efter högkvalificerade experter med avancerad marknadsföringskunskap, starka kunskaper i problemlösning och strategiskt och kreativt tänkande. London School Of Design And Marketing s bachelor i marknadsföring kommer att vara ett viktigt steg i din karriär.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    30 månader

    Distansutbildning

    Spanska, Engelsk, Portugisiska

    I en global och konkurrenskraftig era måste företagen differentiera sig och förvärva specialiserade personalresurser. Detta behov ökar sökandet efter högkvalificerade proffs med avancerad marknadsföringskunskap, starka problemlösningsförmåga och kreativt tänkande.

    • Online
    • London, Storbritannien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Funderar du på en karriär inom projektledning men vill bygga upp din akademiska kompetens inför dina studier?Vår BSc (Hons) Project Management Foundation-examen kommer att ge dig det extra stöd du behöver för att slutföra din fullständiga examen med självförtroende, och färdigheter för att göra en omedelbar inverkan på design, implementering och framgång för ett brett utbud av projekt.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    30 månader

    Distansutbildning

    Portugisiska, Spanska, Engelsk

    I en globaliserad värld med enorm konkurrenskraft måste företagen skilja sig och förvärva specialiserade personalresurser. Detta ökar efterfrågan på högkvalificerade proffs med avancerad marknadsföringsförmåga, starka problemlösningsförmåga och originellt och kreativt tänkande.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    En examen i filosofi från SOAS , med fokus på de filosofiska traditionerna i Asien, Afrika, Mellanöstern och Europa, ger dig möjligheten att bli bekant med de formella epistemologiska systemen och traditionerna för argumentation, politiska och etiska tankesystem, och analys från ett bredare spektrum av samhällen och historiska sammanhang än de från den traditionella filosofieexamen. Vi har inte bara en rad enastående expertis i de filosofiska traditionerna i Asien, Afrika och Mellanöstern, många av skolans föreläsare är utbildade i och känner till europeiska filosofiska traditioner. Utbudet av språk som erbjuds i skolan säkerställer att du möter filosofiska traditioner i deras språkliga sammanhang.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spanien
    • + 3 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    En unik möjlighet att uppleva interkulturell förvaltning första hand genom att leva och studera i tre olika länder över tre år.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Heltid, Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Det dubbla certifieringsprogrammet är utformat för studenter som vill inleda en professionell karriär inom affärer och företagsledning. Den här företagsledningskursen hjälper dig att utveckla analys- och utvärderingsfärdigheter som kan tillämpas på verkliga situationer. Du kommer att utveckla din kunskap och förståelse för de olika funktionella affärsområdena, inklusive ledning, marknadsföring, personalresurser, ekonomi och verksamhetsledning inom ett globalt sammanhang. Du kommer också att utrustas med de färdigheter som krävs för att lyckas i affärer, såsom entreprenörskap, digital kompetens, samarbetsarbete och kommunikationsförmåga.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna grad återspeglar mångfalden och spänningen av ämnet i det nya millenniet.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Brinner du för att förstå vad som driver människor inom arbetsplatsen? Förbättra din expertis med vår BSc (Hons) i industriell och organisationspsykologi. Denna examen ger en fascinerande utforskning av de psykologiska processer som påverkar beteende, prestation och interaktion i arbetsmiljöer.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Öppna dina öron för en rad musikaliska världar, från musikproduktion till ljuddesign i film, TV, musik och spel. Kreativitet är kärnan i denna examen. Informerad av branschpartner, är den här kursen byggd och undervisad av ledande experter från universitetets Center for Sound-Image. BA Music and Sound Production är utformad för att omsluta individers intressen med studenter som skapar sitt fokus inom varje modul.

    • Brighton, Storbritannien
    • Birmingham, Storbritannien
    • + 3 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du är en musiker som vill utveckla dina tekniska, prestationsmässiga och musikaliska färdigheter till en professionell nivå, då kommer BMus (Hons) Popular Music Performance att hjälpa till att förvandla din passion för musik till en karriär. Denna kurs är tillgänglig på BIMM Music Institute i Storbritannien (Birmingham, Brighton, Bristol, London, Manchester).