BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i Stads- och samhällsplanering på deltid i USA 2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Samhällsplanering handlar om att utforma designförslag för områden som ska användas av människor, vare sig det är på regional, urban eller industriell nivå.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Stads- och samhällsplanering på deltid i USA 2020

2 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Amerikas förenta stater Filter

Kandidatexamen i geografisk vetenskap och samhällsplanering

Northern Arizona University
BSc
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

The Bachelor of Science i geografiska vetenskap och samhällsplanering integrerar geografiska kunskaper och GIS-teknik med problemlösning områdena samhällsplanering och stadspl ...

Läs mer

Ungkarl i urbana och regionala studier

University Of Wisconsin - Green Bay
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Urbana och regionala studier utvecklar individer som vill göra en skillnad i samhället: en skillnad i vad som händer med äldre stadsdelar i omvandling; en skillnad i vad som h ...

Läs mer