BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i Språkstudier på distans 2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Språkstudier involverar både förvärv av främmande språk och studiet av lingvistik som en disciplin. Det innehåller många olika områden, såsom grammatik, uttal, språkhistoria, de kulturella aspekterna av språk och läsning och skrivning.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Kandidatprogram i Språkstudier på distans 2021

2 Resultat i Språkstudier, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen - Institutet för filologi och flerspråkig utbildning

Abai Kazakh National Pedagogical University
Kandidatexamen
25 Jun 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Kazakiska
Campusstudier
Internet

Ordföranden för «Kazakska språk och litteratur» är en av AbaiKazNPUs grundläggande och äldsta personal för beredning av filologiska och pedagogiska specialister.

Läs mer

BA i Sibirien: ryska områdestudier och företagskommunikation

National Research Tomsk State University
BA
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Bachelorprogrammet "Sibirien: ryska områdestudier och företagskommunikation" är ett heltidsprogram med fokus på Sibirien som ett viktigt område både i Ryssland och i världen. ...

Läs mer