Se kandidatprogram i Språk i Sverige 2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.Språk är ett ämnesområde som förser studenterna med de kunskaper de behöver för att effektivt kunna arbeta i det alltme… Läs mer

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Språk är ett ämnesområde som förser studenterna med de kunskaper de behöver för att effektivt kunna arbeta i det alltmer globaliserade näringslivet. Även om dessa kunskaper värderas särskilt högt i näringslivet finns det nästan oändligt många karriärer tillgängliga för dem som väljer dessa kurser.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

De mest populära kandidatprogrammen i Språk i Sverige 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Kristianstad University Sweden
Kristianstad, Sverige

Detta program ger studenterna ökade kunskaper i det engelska språket tillsammans med teoretisk kunskap om engelska.

Detta program ger studenterna ökade kunskaper i det engelska språket tillsammans med teoretisk kunskap om engelska. -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here