Filter
Kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför kandidatprogram i Språk på deltid Europa 2019/2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Språk är ett ämnesområde som är utformat för studenter som är redo att ge sig i kast med en karriär som förlitar sig på att kunna kommunicera med personer från andra länder och potentiellt resa mycket. Det finns en stor efterfrågan på språkkompetens inom alla branscher, så studenterna kan uppleva enastående frihet i sina framtida yrkesval.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Språk på deltid Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Språk, Europa

Гомельский государственный университет имени Франциска Скорины

Specialisten är: för forskning, undervisning, dator-filologiska, kulturella, pedagogiska, organisatoriska och förvaltning ... [+]

Major: Rysk filologi (riktning - programvara)

Inriktningar: Lingvistik Litteraturvetenskap Qualification: språkvetare. Lärare i ryska språket och litteraturen.Specialist på dator filologi

Utbildningens längd: 4 år heltidsstudier

Specialisten är: för forskning, undervisning, dator-filologiska, kulturella, pedagogiska, organisatoriska, lednings-, innverkning i gymnasieskolor, högskolor, gymnasier, yrkesskolor, om filologi vid universiteten, i forskningsinstitut, media och masskommunikation, redaktörjon-publicering avdelningar, förskola och skola institutioner, statliga organ, offentliga sammanslutningar, brottsbekämpande organ.

Verksamhetsområden: ... [-]

Vitryssland Gomel
September 2019
Deltid
4 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska