Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför kandidatprogram i Språk på deltid 2019

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Språkkurser förbereder studenterna på en mängd olika yrken inom nästan alla branscher genom att lära dem läsa, skriva, lyssna och tala på ett annat språk, något som hjälper dem att kommunicera med personer från andra länder. Dessa färdigheter är praktiskt taget ovärderliga på den nuvarande arbetsmarknaden.

Be om information Kandidatprogram i Språk på deltid 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Språk

Гомельский государственный университет имени Франциска Скорины

Specialisten är: för forskning, undervisning, dator-filologiska, kulturella, pedagogiska, organisatoriska och förvaltning ... [+]

Major: Rysk filologi (riktning - programvara)

Inriktningar: Lingvistik Litteraturvetenskap Qualification: språkvetare. Lärare i ryska språket och litteraturen.Specialist på dator filologi

Utbildningens längd: 4 år heltidsstudier

Specialisten är: för forskning, undervisning, dator-filologiska, kulturella, pedagogiska, organisatoriska, lednings-, innverkning i gymnasieskolor, högskolor, gymnasier, yrkesskolor, om filologi vid universiteten, i forskningsinstitut, media och masskommunikation, redaktörjon-publicering avdelningar, förskola och skola institutioner, statliga organ, offentliga sammanslutningar, brottsbekämpande organ.

Verksamhetsområden: ... [-]

Vitryssland Gomel
September 2019
Deltid
4 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska