BACHELORSTUDIES

Se 2 kandidatprogram på distans i León, Spanien

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Be om information Kandidatprogram på distans i León i Spanien 2020

2 Resultat i Master, León, Distansutbildning Filter

Examen i information och dokumentation (Semipresencial modality)

Universidad de Leon
Kandidatexamen
<
Deltid
<
4 år
Spansk
Campusstudier
Internet

Vi utbildar kvalificerade yrkesverksamma för hantering av information och kunskap i mycket olika sammanhang, med färdigheter för automatiserad behandling av information och do ...

Läs mer

Examen i information och dokumentation (distansmodalitet)

Universidad de Leon
Kandidatexamen
<
Deltid
<
4 år
Spansk
Internet

Graden i information och dokumentation vid universitetet i León är en konkurrenskraftig examen och anpassad till kraven från kunskapssamhället och erbjuds i semipresencial och ...

Läs mer