close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Skönhetsindustrin 2020

Tjänar en kandidatexamen är det första steget mot att komma igång i en yrkeskarriär. Studenter kan bedriva en kandidatexamen och börja sin karriär, eller de kanske föredrar att gå vidare och tjäna sin magisterexamen. Vad är en kandidatexamen inom skönhetsindustrin? En kandidatexamen inom skönhetsindustrin förbereder eleverna för yrken som ofta inbegriper mer av verksamheten slutet… Läs mer

Tjänar en kandidatexamen är det första steget mot att komma igång i en yrkeskarriär. Studenter kan bedriva en kandidatexamen och börja sin karriär, eller de kanske föredrar att gå vidare och tjäna sin magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen inom skönhetsindustrin? En kandidatexamen inom skönhetsindustrin förbereder eleverna för yrken som ofta inbegriper mer av verksamheten slutet av denna dynamiska bransch än den gör direktkontakt med salong kunder. Det finns flera vanliga specialiteter inom detta område, men studenter kommer vanligtvis först fokusera på specifika ämnen som överlappar inom alla specialiteter. Forskare ofta studera principerna för kontohantering, inklusive arbetsflöde. De kan också studera PR och marknadsföring. Andra områden av studien omfattar vanligen grafisk design, produktmärkning och förpackning, forskningsmetoder och företagsledning och principer.

En kandidatexamen inom skönhetsindustrin kan förbereda eleverna för att arbeta i affärsdriven slutet av detta ständigt lönsamma, vibrerande fält. Det kan också fungera som en språngbräda till chefsbefattningar och karriärmöjligheter inom områden med anknytning till skönhetsindustrin.

Gemensamma faktorer som påverkar kostnaden för att tjäna en grad inkluderar programlängd, geografiskt läge i skolan och kostnaden för undervisning. Blivande studenter bör forskarskolor noggrant innan du väljer en med det program de känner är den som passar bäst för deras behov.

Individer som tjänar en kandidatexamen inom skönhetsindustrin blir ofta yrkesverksamma som arbetar med salong ägare, produktdistributörer eller skönhet produkttillverkare.Top yrkesval för denna examen är konto chefer som arbetar direkt med skönhetssalong ägare och produkttillverkare, grafiker och formgivare som främjar produkter, marknadschefer som arbetar med PR-ansvariga, produktchefer som hjälper till med utveckling och marknadsföring av en hel rad av skönhetsprodukter och regionala försäljningschefer som arbetar för att uppnå maximal försäljning och lönsamhet.

Flera universitet erbjuder internationella alternativ för att tjäna en grundexamen, och online klasser är ett bra val för dem som bor i avlägsna områden och för dem som föredrar att arbeta under skolan. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Grupo Tiradentes
Aracaju, Brasilien

Skönhet måste komma inifrån, men det återspeglas ut. Loppet av estetik och kosmetika, det Facipe, gör det möjligt för yrkesverksamma som ska arbeta inom skönhetsindustrin, gen ... +

Skönhet måste komma inifrån, men det återspeglas ut. Loppet av estetik och kosmetika, det Facipe, gör det möjligt för yrkesverksamma som ska arbeta inom skönhetsindustrin, genom att ta hand om kroppen, ansikte och hår, vilket ger underhåll av hälsa, välbefinnande och förebyggande av åldrande. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Portuguese (Brazil)
Mar 2021
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här