BACHELORSTUDIES

Se 2 kandidatprogram på distans i Pskov, Ryssland

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Be om information Kandidatprogram på distans i Pskov i Ryssland 2020

2 Resultat i Master, Pskov, Distansutbildning Filter

Bachelor in Pedagogical Education

Pskov State University
Kandidatexamen
01 Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
17 Aug 2020
Ryska
Campusstudier
Internet

The purpose of the educational program is to develop students' personal qualities, as well as the formation of general cultural and professional competencies, which are the ba ...

Läs mer

Bachelor in Innovatics

Pskov State University
Kandidatexamen
01 Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
17 Aug 2020
Ryska
Campusstudier
Internet

Specialists in innovation management are trained to be well versed in technical issues, in the development and economic justification of projects for the creation and introduc ...

Läs mer