BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Resurshantering 2020/2021

En kandidatexamen erhålls i slutet av en studerandes grundutbildningskarriär och utgör typiskt grunden för grundnivå på specifika karriärområden eller forskarutbildningstillfällen. En examen kan erhållas från ett högskola eller universitet och kräver vanligtvis att cirka 120 kredit timmar fullbordas.

Vad är en kandidatexamen i resurshantering? Den här graden fokuserar på att ge studenterna de tekniker som behövs för att på ett säkert och ansvarsfullt sätt arbeta med resurser som naturgas, vatten och andra markbaserade tillgångar som används i vardagen av företag och privatpersoner över hela världen. Några av de kurser som studenten kan förväntas slutföra omfattar biologi, kemi, ekonomi, miljöstudier, geografi och kärnkurser som matematik och språkkonst.

Genom sina studier kommer studenterna sannolikt att lära sig att bättre spara resurser och minska sina miljöpåverkan både på jobbet och i sina egna hem. De kan också bygga upp samarbetsförmåga och få bättre kommunikationsteknik. Dessa färdigheter kan tillämpas både i den professionella världen och deltagarnas privata liv.

Kostnaden för detta examensprogram varierar ganska starkt mellan olika länder och skolor, så det är absolut nödvändigt att prospektiva studenter gör lite forskning om undervisning före avisning vilken skola som ska delta. Kostnaden kan också förändras beroende på om lektioner tas på nätet eller i person.

Eftersom ansträngningarna för resursskydd nu är heltäckande, kan sysselsättningen för kandidater på detta område vara lättillgänglig i de flesta delar av världen. Vissa karriärutbildare kan välja bland miljöforskare, lärare, miljöjournalist, ekologisk restauratör, energi- eller resurschef i privata industrier eller offentliga tjänster eller utvecklare av miljöpolitik. De flesta av de positioner som är tillgängliga för denna examen har ett starkt fokus på att bevara energi och resurser på lång sikt.

Lokala och internationella kurser är bra för studenter som söker traditionell högskolupplevelse, medan online kurser kan ge studenterna upptagna scheman mer frihet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Resurshantering Filter

Bachelor of Science in Agricultural Resource Management

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Bachelorprogrammet i jordbruksresurshantering betonar tillämpningen av jordbruksvetenskap och affärs- och ekonomiska principer på de frågor som jordbruks- och livsmedelsproduc ...

Läs mer

BDC hållbar användning av naturresurser

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Detta BSc program ger en teoretisk bakgrund med fokus på hållbar användning av naturresurser och omsorg om miljön. Vikt läggs på förståelse för samspelet mellan komponenterna ...

Läs mer

Studentexamen i naturresursförvaltning

Glenville State College
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Den studentexamen examen i Natural Resource Management ger studenterna med de kunskaper, analytiska och praktiska färdigheter och beslutsfattande kompetens för att skydda och ...

Läs mer

Ungkarl av markförvaltning

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Med en Bachelor of Land Management, studenter fastställa markvärderings professionell bas, mark, land betalning, skatter, zon utvärdering mark, mark kostnader, plats, och värd ...

Läs mer

Ungkarl i resurshantering

Memorial University, Grenfell Campus
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Den fyraåriga utbildningen bygger på befintliga kurser delade mellan olika program på Grenfell Campus och introducerar även nya kurser.

Läs mer