BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Resurshantering i USA 2020/2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Resurshantering är i allmänhet ett studieprogram som fokuserar på effektiv användning av företagets mänskliga, finansiella, utrustning eller informationstekniska resurser för att fungera mer effektivt. Det kan också innehålla principer för projektledning för att bestämma vad som behövs, hur mycket det behövs och hur länge.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära kandidatprogrammen i Resurshantering i USA 2020/2021

1 Resultat i Resurshantering, Amerikas förenta stater Filter

Studentexamen i naturresursförvaltning

Glenville State College
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Den studentexamen examen i Natural Resource Management ger studenterna med de kunskaper, analytiska och praktiska färdigheter och beslutsfattande kompetens för att skydda och ...

Läs mer