BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Resurshantering i Nordamerika 2020/2021

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Resurshantering är i allmänhet ett studieprogram som fokuserar på effektiv användning av företagets mänskliga, finansiella, utrustning eller informationstekniska resurser för att fungera mer effektivt. Det kan också innehålla principer för projektledning för att bestämma vad som behövs, hur mycket det behövs och hur länge.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Se alla kandidatprogram i Resurshantering i Nordamerika 2020/2021

2 Resultat i Resurshantering, Nordamerika Filter

Studentexamen i naturresursförvaltning

Glenville State College
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Den studentexamen examen i Natural Resource Management ger studenterna med de kunskaper, analytiska och praktiska färdigheter och beslutsfattande kompetens för att skydda och ...

Läs mer

Ungkarl i resurshantering

Memorial University, Grenfell Campus
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Den fyraåriga utbildningen bygger på befintliga kurser delade mellan olika program på Grenfell Campus och introducerar även nya kurser.

Läs mer