Keystone logo

1 Kandidat Program i Professionell matlagning i Sydamerika för 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Program i Professionell matlagning

Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

Spänner många länder och öregioner är Sydamerika hem för många spansktalande länder. Här kan eleverna bokstavligen gå igenom historien på väg till klassen och insupa kulturen av forntida samhällen.

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.