131 Kandidat Program i Portugal for 2024

Kandidat Program i Portugal for 2024Filter
    • Monte de Caparica, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Egas Moniz Högre institut för hälsovetenskap (IUEM) grundexamen i kriminalvetenskap och kriminalvetenskap, erbjuder ett innovativt och banbrytande program i Portugal. Examen uppstod som svar på behovet av att utbilda kriminaltekniker med omfattande och tvärvetenskapliga färdigheter inom de olika naturvetenskapliga områdena, med en stark labbkomponent, som effektivt kan analysera en brottsplats.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Portugisiska

    BSc i ledning av ISCTE Business School är ett heltidsprogram med tre år, där akademiker är förberedda för de olika dimensionerna och kraven på företagsledning och entreprenörskap, med ett särskilt fokus på att lösa komplexa problem och beslutsfattande i sammanhang av osäkerhet. Studenter kan välja att ta programmet på engelska eller på portugisiska.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Portugisiska

    Kandidatexamen (BSc) i civilingenjör i Técnico är en inspiration och ett medel för dem som vill delta i förverkligandet av stora drömmar i form av prestationer med inverkan på förbättringen av livskvaliteten. Anläggningen har som huvudsyfte design och drift av strukturer och system som garanterar en effektiv exploatering och förvaltning av naturresurserna, tillåter deras lämpliga och miljömässigt korrekta användning av befolkningen.

    • Vila Nova de Gaia, Portugal

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Portugisiska

    Examen i turism och hållbart företagande vid ISPGAYA ger markant praktisk och experimentell utbildning, baserad på den teoretiska kunskap som är nödvändig för yrkesutövning.

    • Braga, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Grundkursen i turism är baserad på en relevant läroplan, en kvalificerad lärare och drar nytta av den solida bilden av UCP: s prestige inom högre utbildning av spetskompetens. Dessutom har kursen stöd och samarbete av prestigefyllda nationella och internationella partners kopplade till rese- och turistsektorn, nämligen nationella sammanslutningar av hotell och restauranger, hotellgrupper, researrangörer och kryssningsoperatörer, kommuner, informations- och kommunikationsteknikföretag och referensinstitutioner inom kultur och utvärdering. Det räknas också som en partner med World Centre of Excellence for Destinations - NGO erkänt av Världsturistorganisationen.

    • Porto, Portugal

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Portugisiska

    Dual Degree Program i juridik och ledning gör det möjligt att på 5 år få två grundutbildningar på olika men kompletterande områden: en examen i juridik och en examen i management. Det är ett program som följer av partnerskapet mellan två referensskolor av katolska Porto: Juridiska fakulteten och Katolska Business School Porto.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    På Nova SBE samlar du kunskapen, kompetenssätten och tankesätten för att vägleda din inlärningsresa. Antingen öppnar dörrar till en krävande arbetsmarknad eller fortsätter dina studier för att fortsätta utforska dina passion, här kommer du att vara en del av ett internationellt samhälle som är ivrig efter att lära och utveckla tillsammans!

    • Porto, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Portugisiska

    Erbjudandet av utbildning i psykologi genom fakulteten för utbildning och psykologi vid det katolska universitetet i Portugal (FEP-UCP) är motiverat i den mån det är kopplat till universitetets uppdrag och motsvarar ett utbildningsprojekt som bekräftas av en standard av väsentlig kvalitet.

    • Porto, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Portugisiska

    Kandidatexamen i management är en examen som ger en gedigen teoretisk bakgrund inom ekonomi och management samt inom relaterade disciplinområden som redovisning, juridik, matematik, informationsvetenskap eller samhällsvetenskap.

    • Lisbon, Portugal
    • Paris, Frankrike
    • + 1 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Porto, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidaten i management syftar till att utbilda yrkesverksamma som avser att utveckla en internationell karriär, ambition att skapa sin egen verksamhet eller arbeta i ett nationellt eller internationellt referensföretag.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I kandidatexamen i informationssystem lär sig studenterna att analysera, designa och implementera informationssystem, grundläggande i moderna organisationer, som bland annat inkluderar artificiell intelligens, nya programmeringsspråk, utveckling av appar och webbsystem och mobil datoranvändning. De skaffar sig också en uppsättning verktyg som stödjer företagens affärsprocesser.

    • Lisbon, Portugal

    På Campus

    Engelsk

    • Santarém, Portugal

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Portugisiska

    Kursen Social Education syftar till att kvalificera framtida socialpedagoger som sociopedagogiska interventionstekniker som arbetar med en mängd olika målgrupper för att förbättra livskvaliteten, främja individers personliga och sociala utveckling, nämligen genom att övervaka socialisering och integration i olika socio -pedagogiska sammanhang.

    • Tomar, Portugal

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Portugisiska

    Mål: att erbjuda ett utbildningsutbud som möjliggör förvärv av kompetens inom området byggande och rehabilitering av byggt arv.