21 Kandidat Program i Petroleumteknik 2024

Kandidat Program i Petroleumteknik 2024Filter
    • Olomouc, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    De primära målen för petroleumteknik är säker och miljövänlig utforskning, utvärdering, utveckling och utvinning av olja, gas, geotermisk och andra vätskor i jorden. Kunskaper inom denna gren av ingenjörskonst behövs för att möta världens ständigt ökande efterfrågan på kolvätebränsle, värmeenergi och avfalls- och föroreningshantering.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt fyraåriga kandidatexamen inom petroleumsteknik har studier inom fysik, kemi, matematik, geologi, ekonomi och andra ämnen inom special petroleumsteknik. Eleverna kommer att förberedas på ett adekvat sätt för petroleumsindustrin och dess relaterade områden som borrning, exploatering, petroleumsproduktion, reservoarteknik och transport av olja, naturgas och petroleumsekonomi etc.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger avancerad utbildning för blivande petroleumtekniker för att göra det möjligt för dem att skapa och tillämpa innovativ teknik inom borrning, produktion och reservoarteknik, samtidigt som de effektivt förbättrar deras kunskaper och färdigheter i processen att hitta positiva lösningar på en rad olika miljöfrågor relaterade till petroleumindustrin samt energiförbrukning i allmänhet.

    • Prague, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vid fakulteten för miljöteknik omfattar studierna alla grundläggande områden inom kemi och miljökemi och alla relaterade discipliner såsom ekologi, hydrokemi, avloppsvattenrening, atmosfärisk kemi och miljömikrobiologi. Principen om hållbar utveckling utgör en viktig del av studieplanen med särskild tonvikt på dess biologiska, kemiska och tekniska aspekter.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    En kandidatexamen i petroleumteknik (drift och säkerhet) med ett utmärkelsesprogram som tillämpar teknisk teknik inom olja och gas (drift och säkerhet) i nedströmsanläggningar. Producera mångsidig ingenjör och teknolog med tillräcklig teoretisk kunskap och teknisk förmåga att arbeta på olje- och gasanläggningar nedströms.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter på Bachelor of Engineering in Petroleum Engineering kommer att förstå principerna för teknik inom områdena Petroleum Engineering, Petroleum Geology, Engineering Materials etc.

    • Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Energi är en nyckelkomponent i den moderna civilisationen. Eftersom borrningen av den första kommersiella oljekälla i 1858, har petroleumingenjörer och geovetare ingenjörer levereras världen med den främsta energikälla - råolja och naturgas.

    • Doha, Qatar

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Applied Chemical and Processing Engineering (B.Sc. CPE) är en tillämpad examen med lärandemål nära kopplat till arbetsmarknaden. Programmet ger studenterna de kunskaper, färdigheter och kompetenser som behövs för en karriär inom kemi-, petroleumindustrin. Programmet lär eleverna att designa, implementera, driva, underhålla och felsöka kemiska och bearbetningsenheter och anläggningar. Studenterna får en fördjupad kunskap om processdrift, processtyrning och tekniker samt utrustningsdesign. När den konsolideras genom slutförandet av ett Capstone-projekt och praktik, förbereder denna färdighetsuppsättning akademiker för en spännande karriär inom kemi- eller petroleumindustrin.

    • Edmonton, Kanada

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Petroleum Engineering är mer än bara olja och gas: förutom energi är petroleumbaserade produkter som plast nyckelkomponenter i nästan alla konsumentprodukter och medicintekniska produkter vi använder.

    • Wuhan, Kina

    På Campus

    Detta program uppmuntrar högkvalitativa tekniska talanger med en bred anpassningsförmåga och ingenjörs grundläggande teori och petroleumteknik specialkunskaper, kan engagera sig i olje- och gasborrning inom petroleumteknik och kompletteringsteknik, produktionsteknik, reservoarteknik, oljekemiska aspekter av ingenjörsdesign, konstruktion och förvaltning, applikationsforskning och utveckling av vetenskap och teknikarbete.

    • México, Mexiko

    På Campus

    Spanska

    Att utbilda yrkesverksamma som kan utforma, analysera, förbereda och styra tekniskt genomförbara och ekonomiskt genomförbara projekt relaterade till kolväteproduktions- och bearbetningssystem, oljebehandling och raffinering, förutsatt hantering av omvandlingsprocesser för att erhålla petroleumprodukter för tillverkning av kemiska och petrokemiska produkter som främjar korrekt lagrings- och marknadsföringsförfarande, allt inom nuvarande lagstiftningsram och med respekt för människor och miljö.

    • Beirut, Libanon

    Engelsk

    Institutionen för kemi- och petroleumteknik ägnar sig åt att utbilda exemplifierande kemiska ingenjörer genom att införa bästa inlärningsmetoder som driver kunskap, bygger färdigheter och kompetenser och inspirerar eleven att definiera ett syfte, utveckla en passion för evigt att lära sig, odla en känsla av ansvar gentemot yrke, samhälle och miljö, och uppnå förmågan att möta utmaningar och därigenom bidra till samhällets framsteg, omedelbart och bortom.

    • Rio de Janeiro, Brasilien

    På Campus

    Portugisiska

    Petrobras Jovem Aprendiz-programmet (PPJA), genomfört baserat på lag 10 097, syftar till att främja social integration av ungdomar genom yrkeskvalifikationer och bidra till deras införande på arbetsmarknaden. I vårt nuvarande program erbjuder vi 236 lediga platser till kommunerna Pilar (AL), São Miguel (AL), Manaus (AM), Salvador (BA), Fortaleza (CE), Brasília (DF), Juiz de Fora (MG) ), Ipojuca (PE), Mossoró (RN), Natal (RN), Paulínia (SP), Santos (SP), Aracaju (SE), Japaratuba (SE) och Laranjeiras (SE). Inskriptionerna är stängda den 16 december 2020.

    • Neuquen, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Petroleum Engineer är utbildad för att utföra studier, projekt, beräkning, konstruktion och hantering av arbeten, anläggningar och processer i alla sina stadier: prospektering, borrning, produktion, destillation, behandling, transport och lagring av olja, gas och dess derivat. Kommer att utföra högtekniska och ledande kompetensuppgifter. Han kommer att kunna ge råd om platsstudier och utveckling av reservoarer. Val av utrustning, instrument och verktyg relaterade till olika utvecklingsstadier för en reservoar. Optimering av olika behandlingar i injektionsbrunnar och / eller producenter.