close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Offentliga finanser 2020

En kandidatexamen är en studieperiod som vanligtvis tar tre till fyra år att slutföra. Vanligtvis kan du anmäla dig till en kandidatexamen efter avslutad gymnasieskola. Du kommer att studera allmänna utbildningsämnen utöver ett specialiserat intresseområde. Denna grad kan ge dig bättre kompetens på arbetsmarknaden samt förbereda dig för en magisterexamen. Du kanske frågar, "Vad är… Läs mer

En kandidatexamen är en studieperiod som vanligtvis tar tre till fyra år att slutföra. Vanligtvis kan du anmäla dig till en kandidatexamen efter avslutad gymnasieskola. Du kommer att studera allmänna utbildningsämnen utöver ett specialiserat intresseområde. Denna grad kan ge dig bättre kompetens på arbetsmarknaden samt förbereda dig för en magisterexamen.

Du kanske frågar, "Vad är en kandidatexamen i offentlig finansiering?" Denna grad lär ut sätt att hantera stora budgetar. Fokus ligger på den offentliga sektorn, som kommuner och statsregeringar. Det är vanligtvis ett matteintensivt program, med många obligatoriska kurser i det ämnet. Du kan också förvänta dig att lära dig om skatter, kostnadsanalyser, riskbedömning och redovisning. I det här programmet borde du lära dig att krossa siffror och se till att de läggs till korrekt.

Att tjäna en bachelor i offentliga finanser kan lära dig hur man balanserar böckerna. Du kan få en möjlighet att snabbt upptäcka fel och förstå hur du åtgärdar dem, både värdefulla färdigheter i många karriärer.

Kostnaden för en kandidatexamen i offentlig finansiering beror på olika faktorer som den skola du väljer att delta, antalet krediter som krävs och eventuella extra avgifter. Se till att du noggrant utvärderar varje program och väljer den rätta för dig.

Det finns en värld av möjlighet som är öppen för dig med en kandidatexamen i offentlig finansiering. Du kan bli finansdirektör för ett företag eller samhälle. Det finns också jobb som marknadsanalytiker, internrevisor, budgetanalytiker och ekonomisk rådgivare. Om du är intresserad av rättsmedicinsk redovisning, tar polisavdelningar och federala myndigheter ut offentliga finanser som specialutredare för finansiella brott.

När du letar efter rätt utbildning för din kandidatexamen i offentlig ekonomi, var noga med att överväga program i hemlandet och utomlands. Du kan också tjäna graden genom online-kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Saratov Socio-Economic Institute
Saratov, Ryssland

Syftet med yrkesverksamhet av specialister i denna profil - implementering i praktiken sunda ekonomiska beslut med användning av moderna analysmetoder.

Syftet med yrkesverksamhet av specialister i denna profil - implementering i praktiken sunda ekonomiska beslut med användning av moderna analysmetoder. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Ryska
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här