BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Offentlig politik i Asien 2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

De som vill göra karriär i regeringen kanske vill studera den allmänna ordningen. Detta fält handlar om utveckling och skapande av strategier och program som tillhandahåller tjänster och reglerar beteende på lokal, regional och nationell nivå.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla kandidatprogram i Offentlig politik i Asien 2021

2 Resultat i Offentlig politik, Asien Filter

Internationella grundutbildningsprogrammet (IUP) i offentlig policy och förvaltning

Universitas Gadjah Mada
Kandidatexamen
<
Heltid
<
7&nbsp;-&nbsp;8 terminer
Engelska
Campusstudier

Internationellt grundutbildningsprogram i offentlig politik och ledning (IUP PPM) är det första program för offentlig politik och förvaltning i Indonesien som har ackrediterat ...

Läs mer

Kandidatexamen i samhällsvetenskap i offentlig politik och politik

City University of Hong Kong
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

PPP ger dig de väsentliga analytiska, kommunikations- och ledarskapsförmågorna för att förbereda dig för en framgångsrik karriär inom ett brett utbud av offentliga och privata ...

Läs mer