BACHELORSTUDIES

2 kandidatprogram på distans i Norge

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

De 2 bästa kandidatprogrammen på distans i Norge 2020

2 Resultat i Master, Norge, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen i tillämpad datavetenskap (online och on-campus)

Noroff School of Technology and Digital Media
Kandidatexamen
10 Aug 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

IT-utbildning med fokus på det växande globala behovet av big data-analys. Applied Data Science lär dig vetenskapliga metoder för att arbeta med data på ett praktiskt och rele ...

Läs mer

Kandidatexamen i cybersäkerhet (online och on-campus)

Noroff School of Technology and Digital Media
Kandidatexamen
10 Aug 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Detta IT-kandidatprogram lär dig att säkra digitala system från cyberattacker, cyberbrott och digital krigföring. Programmet gör att du kan minska digital sårbarhet och arbeta ...

Läs mer