close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Hilversum Nederländerna 2021

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som best… Läs mer

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Jämför kandidatprogram i Hilversum i Nederländerna 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
University of Applied Sciences Business School Notenboom
Hilversum, Nederländerna

Vad är din dröm? Kör en utväg i Karibien? Är dina ambitioner i hotellbranschens värld, evenemang och organisering av gästfrihetskoncept?

Vad är din dröm? Kör en utväg i Karibien? Är dina ambitioner i hotellbranschens värld, evenemang och organisering av gästfrihetskoncept? -
Kandidatexamen
Holländska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här