391 Kandidat Program i Nederländerna for 2024

Kandidat Program i Nederländerna for 2024Filter
    • Amsterdam, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Traditionell företagsutbildning lär dig att memorera och upprepa teori. Vi tror att det finns ett bättre sätt: lära sig relevanta färdigheter och tillämpa dem i den verkliga världen. Din utbildning, ditt företag, din karriär. De flesta utbildningar lär dig att överleva nuet, vi ger dig möjlighet att bygga din framtid. När du tar examen från Team Academy kommer du att lämna med en globalt erkänd kandidatexamen, 4 års arbetslivserfarenhet, ett internationellt nätverk, en ryggsäck full av färdigheter och oförglömliga upplevelser och minnen från dina resor runt om i världen.

    • Haarlem, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Att få en specialistkompetens som inkluderar förståelse av det externa och interna sammanhanget och syftet med en mängd mediefält, samt kunskaper i banbrytande digitala verktyg!

    • Amsterdam, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vi har affärer i vår kärna. Inter College Business School är dedikerad till att inspirera morgondagens entreprenörsinnan. Skolan grundades 1979 och har många års erfarenhet av att erbjuda skräddarsydda BBA-kurser - gjorda för företagare, av företagare. Som student på Inter College Business School ser vi till att dina idéer och talanger förvandlas till handling och praktisk erfarenhet - eftersom det här är det enda sättet att tillämpa värdet. Den mångfacetterade kursen innebär att du kommer att studera allt från marknadsföring, ekonomi, HR och projektledning till affärsjuridik, fusion och förvärv, ekonomisk förvaltning och bolagsstyrning.

    • Zwolle, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Nej. 1 Holländskt program i företagsekonomi och ledning. Fokuserar på FN: s hållbara utvecklingsmål, hållbart företag, innovation, utrota hunger och sjukdom, klimatförändring, lika rättigheter, projektledning, för studenter som vill förändra världen på ett bättre ställe att bo, på ett affärsliknande sätt. Bostäder garanteras år 1!

    • Leiden, Nederländerna

    Heltid, Deltid

    4 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    BS i psykologi är utformad för att ge biologiska, kognitiva, personlighets- och sociala sammanhang för att förstå individers beteende under hela deras livstid. Studenter som framgångsrikt avslutar BS i psykologi kommer att ha grunden, forskningsförmåga och dataanalyssexpertis för att lyckas med en MA / Ph.D. psykologi examen (t.ex. klinisk psykologi, experimentell psykologi, etc.). Studenter som utexaminerats med en kandidatexamen i psykologi måste följa en examen innan de kan få professionell licensiering. Studenter uppmanas att kontrollera behörighetskraven för alla forskarutbildningsprogram innan de avslutar sin BS på Webster i händelse av att de behöver ta ytterligare kurser.

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatprogrammet i fysisk planering och design är unikt i Nederländerna. Det täcker ett brett spektrum av ämnen och ger eleverna möjlighet att utforska sina egna intressefält inom fysisk och institutionell design. Detta program ger dig möjlighet att lära av internationellt kända och högutbildade lärare.

    • Apeldoorn, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    På Wittenborg University of Applied Sciences läser alla studenter på BBA Hospitality Business Administration en rad breda affärsmoduler som kompletterar deras valda specialiseringar.

    • The Hague, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I kandidatexamen i säkerhetsstudier studerar du säkerhetsutmaningar från det 21. århundradet och lär dig att utforma strategiska lösningar för en komplex värld.

    • Breda, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du intresserad av IT, teknik och processutveckling? Och tycker du också om att arbeta med människor? Bli en drivande kraft med vårt logistiktekniska kandidatprogram! Logistik handlar om att organisera och planera flöden av varor, information och människor på det snabbaste sättet och till lägsta kostnad. I denna process beaktas även hållbarhet.

    • 's Hertogenbosch, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk

    Horticulture & Business Management handlar om kommersiell produktion av grönsaker, frukt och växter. Det handlar om internationella affärer, teknik, innovation och hållbarhet.

    • Amsterdam, Nederländerna
    • Famagusta, Cypern

    Deltid

    3 år

    Blandad

    Engelsk

    Förbered dig för det hetaste jobbet i den tekniska tidsåldern genom att bemästra färdigheterna inom mjukvaruteknik

    • Amsterdam, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    IB Fast-Track-programmet är ett treårigt kandidatexamen som lärs ut helt på engelska. Programmet ger samma avsedda lärandemål som det fyraåriga programmet, bara mer akademiskt till sin natur, med hänvisning till ett bredare utbud av litteratur och affärsteori. Var beredd att arbeta med dina personliga, professionella och globala färdigheter och förvänta dig att lära dig det väsentliga i verksamheten.

    • Meppel, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Holländska

    Kombinera din passion för grundskoleutbildning med att utforska olika kulturer med programmet International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS) från NHL Stenden University of Applied Sciences. Utveckla dina pedagogiska och didaktiska färdigheter på ett sätt som visar din personliga kompetens och potential.

    • Velp, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Amsterdam, Nederländerna
    • Breukelen, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vill du bli nästa framgångsrika entreprenör i Amsterdam eller få vänner för livet på campus i Breukelen? Om du har ambitionen att spela en ledande roll i morgondagens näringsliv kan vår treåriga akademiska kandidatexamen i (International) Business Administration (BSCBA) vara något för dig! Vårt intensiva program riktar sig till din ledarskapsutveckling. Vår kandidatexamen erbjuder en unik kombination av akademisk affärskunskap, praktisk relevans, och personlig utveckling.