BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Naturvetenskap på deltid i St. Cloud, Amerikas förenta stater 2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Grader sysslar med naturvetenskap är de som försöker förstå och postulerar de regler som styr den fysiska världen. Detta sker genom den vetenskapliga metoden. Dessa försök att utforma modeller som förklarar naturliga processer med hjälp av matematik. Exempel är biologi, kemi eller fysik.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

St Cloud är en stad i centrala Minnesota som utvecklats längs Mississippifloden under 1800-talet. Staden är nu en blomstrande stad som är hem för flera universitet som har ligger på en liten ö i Mississippifloden.

Be om information Kandidatprogram i Naturvetenskap på deltid i St. Cloud i USA 2020

2 Resultat i Naturvetenskap, St. Cloud Filter

Kandidatexamen i biologi: biologisk mångfald, ekologi och evolution

St Cloud State University
Kandidatexamen
24 Aug 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Som en biologi: biologisk mångfald, ekologi och evolution kommer dina kurser att innehålla en bredd av ämnen i framkant av de senaste biologiska framstegen. Du kommer att stud ...

Läs mer

Kandidat i kemi

St Cloud State University
Kandidatexamen
24 Aug 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Studenter med examen i kemi tar sig in på en väg som leder till framsteg inom medicin, jordbruk, hälsa och teknik. Du kommer att vägledas, delta i forskning och samarbeta med ...

Läs mer