BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Naturvetenskap på deltid i Belgorod, Ryssland 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Naturvetenskapliga program ger studenter möjlighet att utforska naturen genom observation, hypotes och experiment. Olika ämnen som kan ingå och som studenter kan specialisera sig inom är biologi, ekologi, astronomi, fysik, kemi och geovetenskap.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Be om information Kandidatprogram i Naturvetenskap på deltid i Belgorod i Ryssland 2020

2 Resultat i Naturvetenskap, Belgorod Filter

Kandidatexamen i biologi

Belgorod National Research University
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
18 Jul 2020
Ryska
Campusstudier

Institutionen för biologi har tillräckligt med utbildningsanläggningar och forskningsutrustning som är nödvändig för att utbilda högkvalificerade biologer och för att göra det ...

Läs mer

Kandidat i kemi

Belgorod National Research University
Kandidatexamen
01 Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
10 Aug 2020
Engelska
Campusstudier

Bachelorprogrammet "Kemi" fokuserar på studier av grundläggande fysiska principer, grundläggande kemi, traditionella och moderna metoder för kemisk syntes, analys, ämnen och m ...

Läs mer