Filter
Kandidatexamen
Centralamerika och Karibien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Mode i Centralamerika och Karibien 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Modevetenskap är utmärkt för personer som har ett gott öga för design och en passion för stil. På ett studieprogram i mode kan studenterna lära sig om olika modeaspekter och utforska ämnen som modeteorier, konst, trender och historia.

Centralamerika är den centrala geografiska regionen av Amerika. Det är den sydligaste, isthmian delen av den nordamerikanska kontinenten, som ansluter till Sydamerika på sydost.

Se alla kandidatprogram i Mode i Centralamerika och Karibien 2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Mode, Centralamerika och Karibien

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

The Jewellery Programmet förbereder för professionell studio praxis. ... [+]

Kandidatexamen i Smycken

The Jewellery Programmet förbereder för professionell studio praxis. Detta inkluderar studio konst, mode och industri smycken. Eleverna få exponering mot grunderna i metalsmithing, yta försköna, stensättningar och efterbehandling. Tyngdpunkter är experimenterande och innovation, från starka kritiska och tekniska färdigheter.

ADMISSIONS KRITERIER:

Minst fem (5) CXC patienter med årskurs 1 till 3 (grad 3 efter 1998) eller minst fem (5) GCE 'O' nivå med betygen A till C. Vara minst 17 år gammal vid tiden för antagning. English Language på CXC / GCE nivå (eller motsvarande) är obligatoriskt för alla sökande. Bildkonst på CXC / GCE ... [-]
Jamaica Kingston
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Textil och Fibre Arts erbjuder ett brett sortiment av studio erfarenheter som förbereder fiber konstnärer, textil och modedesigners för yrkesutövningen. ... [+]

Kandidatexamen i Textil och Fibre Arts

Textil och Fibre Arts erbjuder ett brett sortiment av studio erfarenheter som förbereder fiber konstnärer, textil och modedesigners för yrkesutövningen. Eleverna få exponering mot traditionella och moderna metoder för vävning, textildesign och modedesign, och uppmuntras att utveckla innovativa metoder för dessa områden.

ADMISSIONS KRITERIER:

Minst fem (5) CXC patienter med årskurs 1 till 3 (grad 3 efter 1998) eller minst fem (5) GCE 'O' nivå med betygen A till C. Vara minst 17 år gammal vid tiden för antagning. English Language på CXC / GCE nivå (eller motsvarande) är obligatoriskt för alla sökande. Bildkonst på C... [-]
Jamaica Kingston
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska