Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Kandidatexamen i Mode 2020

Är du ute efter att få speciella kunskaper för att hjälpa dig utmärka dig i din framtida karriär? Då kan en kandidatexamen vara något för dig. Det finns flera olika program tillgängliga för studenter över hela världen. Du kan studera ett ämne som intresserar dig så att du kommer att ha den kompetens som krävs för att lyckas i dagens konkurrensutsatta arbetsmiljö. De flesta program varar i tre eller fyra år.

Vad är en kandidatexamen i mode? Detta är ett program för studenter som vill arbeta i den fartfyllda modeindustrin. Kurserna kommer att ge dig en gedigen grund att stå på för att lyckas i denna spännande och konkurrenskraftiga industri. Du lär dig sömnad, mönsterutformning, design, textil, konsthistoria och mycket mer. Några av dessa program finns i de största modehuvudstäderna i världen. Under dina studier kommer du att vara omgiven av fantastisk kultur som kommer att inspirera dig i din framtida karriär.

Det finns flera fördelar med att ta en kandidatexamen i mode. Denna industri har beskrivits som väldigt tuff och konkurrensbetonad. Om du har en examen kommer det bli enklare att få ett jobb. Dessutom kommer du att ha kunskaper som efterfrågas av designers, tidskrifter och kändisar.

Hur mycket det kostar att ta en examen i mode varierar beroende på var du väljer att studera. Eftersom det finns olika program att välja mellan är det en bra idé att kontakta antagningskontoren på de respektive skolorna för att få mer information om kostnaderna.

När du väl har tagit din kandidatexamen i mode kommer du att vara kvalificerad att arbeta i en mängd olika roller. Vissa går vidare till att exempelvis bli blir illustratörer, medan andra arbetar med design. Du kan arbeta som frilansare eller för ett företag. Många blir stylister och arbetar med klienter, inklusive kändisar.

Om du vill gå ett sådant här spännande studieprogram bör du leta efter just det program som passar dina behov. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

57 Resultat i Mode

Rangsit University International College

Institutionen för modedesign syftar till att forma en modedesigner för att bli ledande inom kreativitet, med en djup förståelse för modern design, fullt utrustad med de f ... [+]

Tilldela

Bachelor i bildkonst

Längd på år

4 år

Startdatum

Juni (sommar), augusti (1: a halvåret), januari (2: a halvåret)

Kursavgifter i Baht

481 800 Baht (endast år 2018)

* Exklusive Foundation English and Student aktivitetsavgifter vid RIC ** År 2/3/4 där studenterna studerar professionella kurser vid Konsthögskolan kommer att betala "Thai programavgift" per kredit enligt den policy som godkänts av VP Academic Affairs (Promotional Affairs villkor endast för AY2018)

Engelska språkkrav

IELTS 5.0 eller motsvarande eller godkänt Rangsit University English Language Proficiency Test

Kursbeskrivning / syfte

Institutionen för modedesign syftar till att forma en modedesigner för att bli ledande inom kreativitet, med en djup förståelse för modern design, fullt utrustad med de färdigheter som krävs för att skapa komplicerade detaljer. De utforskar innovativa mönster genom designforskning och experimenterar med nya material och tekniker, både för hand och maskin. Studien täcker också väsentliga aspekter av mode som sträcker sig från high fashion, klädsel, modetrender till modeaffären.... [-]

Thailand Lak Hok
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American Business School of Paris

Välj en kandidatexamen program som kommer att säkerställa din framtida framgång i en värld av internationellt mode och lyx detaljhandeln ... [+]

Välj en kandidatexamen program som kommer att säkerställa din framtida framgång i en värld av internationellt mode och lyx detaljhandel.

Den amerikanska Business School Paris har utvecklat ett program som särskilt tillägnad internationellt mode och lyx detaljhandel, fullt ges på engelska och anpassade till amerikanska akademiska normer.

Kandidatexamen i Mode och lyx Retail Management

Examens

En 3-årig kandidatexamen program i lyx och Retail Management

Den kandidatexamen i Mode och lyx Retail Management är ett 3-årigt EU kandidatexamen program som utvecklats på begäran och med ingången av större lyxvaror och modeföretag.

Varför studera mode och lyx i Frankrike? ... [-]
Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Willem de Kooning Academy

I sina konstruktioner, modedesigners arbetar från ett kreativt och kritisk syn på den aktuella utvecklingen inom mode och samhälle. Mode handlar om visuell kommunikation: ... [+]

En turné Fashion Design avdelning Du lär dig att tillämpa din kunskap och konsthantverk för att kunna förutse modetrender och driva gränser.

Modedesigners arbeta ur perspektivet av en kreativ och kritisk syn på nutidens utveckling i mode och samhälle. Som student i Fashion Design lär du dig att Definiera och upptäcka trender och att svara på konsumenternas marknadsbehov. Du kommer att arbeta inom en projektbaserad läroplan om aktuella kläder, samlingar och allsidiga presentationer.

Modedesigners arbeta ur perspektivet av en kreativ och kritisk syn på nutidens utveckling i mode och samhälle. Mode handlar också om visuell kommunikation: hur kommunicerar du dina mönster genom olika medier?... [-]

Nederländerna Rotterdam
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Studio Berçot

Träning i Fashion Styling är precis som de branscher hon förbereder sig för. ... [+]

Träning i Fashion Styling är precis som de branscher hon förbereder sig för.

Steg 1

Upptäck teknikerna för mode, experimentera med grunderna för konstnärlig nyfikenhet, utveckla kreativa förmågor.

Steg 2

Att åtfölja i utkastet till hans ambitioner, med samlingar närmare och närmare förväntningarna i den professionella miljön.

Steg 3

Optimera din personliga fil under praktikåret som arrangeras i Studio Berçot nätverket.

Under 3 år, veta hur man bygger en komplett samling och inser vad vi ritade. Ha förmåga att anpassa sig till professionell integration.

Träning i mode design yrken fokuserar på 3 år: Två års praktiska och teoretiska kurser, en tredje professionell införing personlig... [-]

Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
CANVAS

Efter examen från Bachelor DEES MOD behärskar de sittande de konceptuella instrumenten som är viktiga för att han ska kunna använda sin kreativitet och hans översättning ... [+]

Efter avslutningen av Bachelor DEES Mod behärskar de sittande de konceptuella instrumenten som krävs för att han ska kunna använda sin kreativitet och hans översättning till ett visuellt och tekniskt språk, specifikt för mode. Han kan göra ett plagg från dess uppfattning, i form av skisser, till dess tillverkning i tyger, oavsett om det är ett enda stycke eller en liten serie inom industriell produktion.

Studenten kan fånga en trend, dekryptera och positionera sig i denna bana genom ett personligt verk både i stil och produktion.

Allmänt mål för utbildning i kandidatläge

Bachelor DEES Mode är en 3-årig utbildning som förbereder de viktigaste yrkena för modedesign och skapande: Mode, modellering och sömnad.... [-]

Schweiz Lausanne
Februari 2020
Engelska,Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Paris College Of Art

Mode och affärer av mode ger form och funktion till kläder, ett grundläggande mänskligt behov, som skapar det med mening i stilens ständigt utvecklande språk. Modedesignk ... [+]

Med en livstidsupplevelse av mode, framför och bakom gardinen, är jag övertygad om att Paris borde vara kärnan i en modeutbildning. Ingen annan plats i världen har den mångfald du hittar här - från Haute Couture till Ready-to-Wear till marknadsdriven mode. - Donald Potard, ordförande för modedesign

Mode och affärer av mode ger form och funktion till kläder, ett grundläggande mänskligt behov, som skapar det med mening i stilens ständigt utvecklande språk. Modedesignkurser på PCA är intima och praktiska, vilket gör att varje student kan följas noggrant av sin instruktör. Våra klassrum emulerar arbetsprocessen för en professionell designstudio från konceptuella ritningar till valet av färger och tyger, liksom mönsterframställning och konstruktion av färdiga plagg. Studenterna förstår förståelse för verktyg, material, konstruktionstekniker och metoder för textildesign, så att de kan uttrycka sina individuella kreativa visioner. Intensiva koncept- och designkurser, veckokriterier, workshops med branschpersonal och studiet av parisiska prêt-à-porter hjälper eleverna att utveckla originalitet och få en förståelse för sina hantverk. Utöver skolatelieret, exponering för mässor, designerutställningar och museumsutställningar främjar en stor förståelse för den europeiska marknaden. Besökskritiker hjälper dig att bekanta sig med elevernas designkrav och specificiteter på olika marknader, medan företagsdrivna projekt utsätter studenterna för de verkliga utmaningarna de kommer att möta i stilbranschen. Senioråret kulminerar med konstruktion och presentation av en personlig samling och designportfölj.... [-]

Frankrike paris
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
OCAD University

I materialkonsten ... [+]

Material Art

I materialkonsten

I detta program kan du välja att fokusera på textilier, smycken och metaller. Du kan också ta val i keramik, modedesign och bärbar teknik. Programinstruktörer är topptextilier, smycken och keramikartister och designers.

Våra studior är utrustade med de traditionella verktygen och ny teknik som behövs för att förbereda dig för arbete som konstnär, designer eller hantverkare.

Om du fokuserar på textilier, skapar du egna tryckta, vävda och experimentella textiler för skulptur, kläder och ytdesign. Du använder traditionella metoder och ny teknik som digital utskrift, broderi och stickning.

Om du fokuserar på smycken och metalsmithing, skapar du egna fina smycken och skulpturer med metaller och andra material. Du lär dig också att använda traditionella metoder för tillverkning och gjutning tillsammans med datorstödd design och tillverkning.... [-]

Kanada Toronto
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences

Textilindustrin är en av de mest innovativa och moderna industrier. Det handlar om tekniska textilier som erbjuder en mängd olika användningsområden med nya eller substit ... [+]

textilteknologi

Textilindustrin är en av de mest innovativa och moderna industrier. Det handlar om tekniska textilier som erbjuder en mängd olika användningsområden med nya eller substitutiva funktionella egenskaper.

För utveckling av nya produkter och processer inom textilteknik behöver industrin ingenjörer med ett brett spektrum av kunskaper och tvärvetenskapliga färdigheter. På området för textilteknik får studenterna fördjupad kunskap längs textilindustrins värdekedja: från material, bearbetningsteknik och produktutveckling till produktion. Detta kvalificerar de utexaminerade till aktiviteter i de mest olika institutionerna i ett företag som produktion, kvalitetsledning eller forskning och utveckling.... [-]

Tyskland Kaiserslautern
Oktober 2020
Tysk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
VIA University College

Bachelorprogrammet i varumärkes- och marknadsföringshögskolan inom mode och möbler är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och ... [+]

Kort introduktion

Bachelorprogrammet i varumärkes- och marknadsföringshögskolan inom mode och möbler är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och en BA-uppläggning.

Du kommer att lära dig om marknadens förändrade natur och hur man ger varumärket en kommersiell dimension och se till att målgruppen inte kan undvika att höra om det. Du lär dig att använda olika marknadsföringskanaler - från hemsidor till utomhusreklam - och hur de olika kanalerna hjälper varumärket att uppnå rätt position på marknaden.

Undervisningen innehåller en kombination av fall och verkliga frågor relaterade till mode- och livsstilsföretag.... [-]

Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Venice

En Modellista / Fashion Model Maker är en professionell ansvarig för att följa och samordna alla stadier av klädtillverkningen, från grundmönstrets design till textöverfö ... [+]

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

En Modellista / Fashion Model Maker är en professionell ansvarig för att följa och samordna alla stadier av klädtillverkningen, från grundmönstrets design till textöverföring, från tillverkning av tekniska ark till ändringsstorlekar genom ett CAD-system.

Betraktas som en nyckelperson i modetillverkningen är han eller hon figuren som tolkar de kreativa idéerna hos Fashion Designer eller stilkontoret och omvandlar dem till prototyper. Av den anledningen har han eller hon en central roll i modevärlden, och är mycket efterfrågad av klädproducerande företag.

Deltagande i kursen för detta yrke vid IED Venedig, kommer studenterna att uppnå en särskild förberedelse för att starta den här professionella vägen, samtidigt som man förvärvar kompetenser och färdigheter relaterade till modehistoria, skiss, skräddarsy, textil, mönster och tekniker för att säkerställa klä "rätt passform.... [-]

Italien Venedig
Kontakt Skolan
Italienska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESDi - Design School

För en Fashion Design-professionell är den tekniska och tekniska kunskapen samt illustrationen och konfektutbildningen pelarna där någon kreativ produktion är tänkt och v ... [+]

För en Fashion Design-professionell är den tekniska och tekniska kunskapen samt illustrationen och konfektutbildningen pelarna där någon kreativ produktion är tänkt och verkställd.

För att trivas på detta område måste du kombinera din kreativitet och dedikation med läror som gör att du kan fördjupa dig i de praktiska procedurerna för Fashion Design, samtidigt som verktygen har att analysera trender och förstå deras estetiska och sociokulturella värde och därmed låta du utvecklar egna innovativa förslag.

Den adekvata användningen av material, talang och teknisk kapacitet måste gå hand i hand med att identifiera den ekonomiska och kommersiella lönsamheten för de projekt du utformar, en av de nycklar som våra Fashion Design-studier kommer att kunna hjälpa dig. Tekniska färdigheter och kunskaper kommer också att vara viktiga för att integrera innovationer i olika utvecklingsfaser (wearables, tillämpning av 3D-trycktekniker, digital mönsterskärning och mer).... [-]

Spanien Sabadell Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Designskolen Kolding

Experimentet är alltid utgångspunkten för projekt på Mode, och ingår i nästan alla projekt och en studie av begreppet "den vackra". Det finns sökt ifråga och utmanas i et ... [+]

Kandidatexamen i Fashion Experimentet är alltid utgångspunkten för projekt på Mode, och ingår i nästan alla projekt och en studie av begreppet "den vackra". Det finns sökt ifråga och utmanas i ett arbete långt från media "mode cirkus". Studieresor fungerar i första hand som en startfas för en av årets projekt. Som modestudenter finns naturligtvis mer uppenbara destinationer där du kan få nästa säsong trender serveras: Paris, New York, London, Milano. Men när vi vill utbilda designers som kan kartlägga nya riktningar i stället för att gå i fotspåren av andra, vi försöker hitta nya platser som Zagreb och Istanbul. Eleverna i Mode hjälper till att sätta agendan för professionell utveckling. I allmänhet är arbete baserat på tre frågor, som alla är nära besläktade:... [-]

Danmark Kolding
September 2020
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Dar Al-Hekma University

Modedesignprogrammet på Dar Al Hekma University (under design- och arkitektfakulteten) erbjuder en rad professionella kurser inom modedesign, försäljning, textilier och t ... [+]

Modedesignprogrammet på Dar Al Hekma University (under design- och arkitektfakulteten) erbjuder en rad professionella kurser inom modedesign, försäljning, textilier och designstudior. Programmet kombinerar teoretiska kurser med praktisk tillämpning. Sedan starten 1999 har modeavdelningen varit angelägen om att använda innovativa undervisningsmetoder som avslöjar de kreativa tendenserna hos studenter och införa den teknik som krävs i modedesignens värld. Programmet erbjuder högkvalitativ utbildning genom avancerad expertis och teknik av fakultetsmedlemmar, som inkluderar världsklass designers och specialister inom modedesign som ger sina praktiska erfarenheter till klassrummet, vilket ger eleverna ett unikt område av kreativitet. Kvinnliga studenter erbjuds yrkesutbildning före examen från programmet, till exempel att arbeta med en designer eller modedesigner, Haute Couture, som designer Tony Ward, i Paris eller i Harper's Bazaar, en Dubai-baserad tidning. Eleverna deltar också i fältturer och närvarar på modevecka lokalt och internationellt. Professionella modehögtalare är ofta inbjudna att utbilda och styra studenter under sina studier. Studenterna på Fashion Design Department trivs av högkvalitativa, ultramoderna anläggningar, laboratorier för tyger och mönstrar, där eleverna designar egna samlingar och mönster i en trevlig och bekväm atmosfär. Programmet inkluderar professionella konsulter utanför universitetet. Programmet har tecknat memorandum of understanding med prestigefyllda internationella universitet och modeinstitut. Modedesignstudenter deltar också i lokala modeshower, och programmet erbjuder professionella, professionella workshops för samhället.... [-]

Saudiarabien Jeddah
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Technical University of Liberec

Syftet med detta program är att ge studenterna solida grundar inom textilteknik och möjligheter till textil- och klädproduktion i förhållande till de gemensamma disciplin ... [+]

Kandidat i Textil och Mode Design

Kandidaterna utvecklar en unik sammankoppling av konstnärlig kreativitet och tekniska färdigheter inom modedesign och tygmönster och får både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av produktion. Syftet med detta program är att ge studenterna solida grundar inom textilteknik och möjligheter till textil- och klädproduktion i förhållande till de gemensamma disciplinerna konst och estetik. De utexaminerade jobbar i yrket som en formgivare av textilier, kläder, textil- och inredningstillbehör, eller i yrket som smycken och bijou-designer. På grund av deras breda kunskaper och färdigheter kan de anställas inom olika branscher, handel och marknadsföring. Deras främsta arbetsgivare är företag som fokuserar på textil- och klädproduktioner. Annan möjlig anställning är i företag som fokuserar på datorgrafik, designcentra, marknadsföringsbyråer och så vidare.... [-]

Tjeckien Liberec
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia del Lusso

Den europeiska kandidatexamen i Fashion Design på Accademia del Lusso Milan ger eleverna yrkeskunskaper och strategisk förmåga för att forma dem till yrkesverksamma som k ... [+]

Den europeiska kandidatexamen i Fashion Design på Accademia del Lusso Milan ger eleverna arbetsförmåga och strategisk förmåga för att forma dem till yrkesverksamma som kan planera, designa, utveckla och producera modekollektioner som överensstämmer med marknadens krav. Syftet med kursen är att ge eleverna nödvändiga kunskaper för att kunna designa och skapa hela samlingar som är konkurrenskraftiga och giltiga både ur kommersiell och kreativ synvinkel. Studenter utvecklar färdigheter inom design, ritning, mönstertillverkning och sömnad samt lärande av färdigheter och viktiga insamlingsplaneringstekniker som används inom modejobbmarknaden.

Det första året omfattar kärnelementen i Fashion System, som introducerar eleverna till ett brett utbud av tekniska färdigheter som kommer att tjäna dem under de följande åren och under hela sin karriär.... [-]

Italien Milan
Kontakt Skolan
Engelska,Italienska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska