BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Miljö- och energivetenskap i Mongoliet 2020/2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

En Bachelor of Arts i miljöstudier utrustar eleverna med en bred förståelse av processer och rutiner som krävs för att ta itu med utmaningar som den globala samhället inför när det gäller miljöfrågor.

Mongoliet är en stat i östra och centrala Asien. Det gränsar Ryssland i norr och Kina i söder, öster och väster. Ulan Bator, huvudstad och största stad, är hem för omkring 45% av befolkningen. Det tar oftast västerlänningar omkring 9 till 18 månader innan de har fått bra konversera förmågor i mongoliska.

De mest populära kandidatprogrammen i Miljö- och energivetenskap i Mongoliet 2020/2021

2 Resultat i Miljö- och energivetenskap, Mongoliet Filter

Ungkarl av bevarande och ekologi miljö

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

I Bachelor of miljövård och ekologi, eleverna lära sig färdigheter för att rehabilitera de nedbrutna, förorenade och mänsklig och technogenically drabbade naturliga komponente ...

Läs mer

Bachelor of ekologi

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

I en kandidatexamen i ekologi studeras naturfenomen, lära sig att använda de kombinerade traditionella och moderna teknologier för naturvård och kompetensen hos planering av n ...

Läs mer