$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Tepic Mexiko 2022/2023

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är… Läs mer

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Mexiko
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Higher Teacher Training School of Nayarit (Escuela Normal Superior de Nayarit)
Tepic, Mexiko

Akademisk historia med betyg upp till femte. gymnasietermin

Akademisk historia med betyg upp till femte. gymnasietermin -
Kandidatexamen
Spanish (Mexican)
Campusstudier