$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Nayarit Mexiko 2022/2023

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt a… Läs mer

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Mexiko
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Higher Teacher Training School of Nayarit (Escuela Normal Superior de Nayarit)
Tepic, Mexiko

Akademisk historia med betyg upp till femte. gymnasietermin

Akademisk historia med betyg upp till femte. gymnasietermin -
Kandidatexamen
Spanish (Mexican)
Campusstudier