Filter
Kandidatexamen i Matlagningskonst 2021
De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållnings ... +
Vårt kandidatprogram kopplar praktiska färdigheter till akademisk kunskap så att du skaffar dig den entreprenörskunskap du behöver för att starta din framtida karriär. Utforsk ... +
ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien.
Få ett stipendium på upp till 10 000,00
Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, lik ... +
Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling so ... +
Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande I ... +
Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraår ... +
Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ... +
ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeis ... +
Kandidatexamen i Culinary Arts & Service Management - Våra studenter är mångfacetterade ledare redo att komma in i spännande mat och dryckesindustrin. Praktisk inlärning s ... +
IFT s BA Culinary Arts programmet är nytt program utformats med moderna gästfrihet professionella i åtanke. Den första kohorten av studenter anslöt sig till 4 års studier i se ... +
Detta traditionella fyraåriga programmet ger studenterna de flesta alternativen i kulinariska området.Eleverna börjar med grunderna, följt av avancerad kompetens, praktisk res ... +
Kursen syftar till att ge kock
Att leda ett professionellt kök tar mer än att veta hur man ska vara en bra kock. Det kräver också att kritiska tänkande färdigheter och förmåga att driva en matoperation smid ... +
Våra Bachelor of Science i Culinary Arts-programmet har den perfekta balansen mellan köksutbildning och företagsutveckling för att förbereda dig för karriär som kock och / ell ... +