close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Matlagningskonst 2021

En kandidatexamen är en tre eller fyra år akademisk beteckning som förbereder eleverna för arbete inom en viss bransch eller ämnesområde. De flesta kandidatexamen utbildningsprogram omfattar cirka 40 college kurser och kräver 120 termin poäng för att slutföra. Precis vad är en kandidatexamen i måltidskunskap? Detta program tar normalt cirka fyra år att slutföra, och innebär omfatt… Läs mer

En kandidatexamen är en tre eller fyra år akademisk beteckning som förbereder eleverna för arbete inom en viss bransch eller ämnesområde. De flesta kandidatexamen utbildningsprogram omfattar cirka 40 college kurser och kräver 120 termin poäng för att slutföra.

Precis vad är en kandidatexamen i måltidskunskap? Detta program tar normalt cirka fyra år att slutföra, och innebär omfattande studie av de grundläggande och avancerade färdigheter som behövs för en karriär inom den kulinariska världen. Förutom att finslipa sina kulinariska färdigheter, ger detta studieprogram studenterna en stark verksamhet stiftelse. Ämnen som ekonomi, marknadsföring, och hållbara affärsmetoder ofta utforskas och omsättas i praktiken. Ytterligare frågor av studien omfattar ofta internationell mat, näring och sanitet.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i måltidskunskap är typiskt kunna framtvinga högre lön än sina icke-graders innehav motsvarigheter.De har också möjlighet att bedriva mer avancerade examina inom det kulinariska området, om så önskas.

Det finns ingen kostnad för att erhålla en kandidatexamen i måltidskunskap. Snarare kostnaden för måltidskunskap program varierar beroende på faktorer som längden på programmet, prestige i skolan och den geografiska region eller land genom vilket programmet erbjuds.

Kandidatexamen i Culinary Arts grad innehavare är förberedda för arbete inom ett brett spektrum av tjänster inom de kulinariska och restaurangverksamhet industrierna. Vissa akademiker fortsätta att arbeta som kockar, kockar, sous kockar, konditorer och matlagnings instruktörer. Andra kan få arbete som livsmedels författare, matgrossister, produktutvecklare, restaurangägare eller sommelierer, bland andra positioner.

Om en kandidatexamen i Culinary Arts låter som något du skulle vilja driva, utnyttja Master "omfattande och globalt register med tillhörande program och använda den ledande formen för att hjälpa till att hitta en väl lämpad för dina specifika behov och önskemål. Det finns många kulinariska konsterna program som erbjuds globalt, så sök efter ditt program nedan och kontakta upptagande kontoret i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

University CEU - Cardenal Herrera

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållnings ... +

De viktigaste slutsatserna från studien var följande: - Det finns en ökande trend mot kravet på yrkeskvalifikationer inom gastronomi sektorn. Detta professionellt förhållningssätt innebär att utbildningen nu krävs en serie av relaterade teknikområden. Numera gastronomi måste ses ur ett perspektiv som går utöver utövandet av matlagning. Detta innebär att det nu finns ett behov av lämpliga lärandemiljöer som framgångsrikt kan kombinera gastronomi och business, matlagning och avkastning på investeringar. Utvecklingen av gastronomi har resulterat i att involvera en rad vetenskapliga och tekniska frågor som bara för några år sedan inte hade något att göra med matlagning som yrke. Vi behöver bredda utbildnings horisonter för framtida proffs så att vi kan förse dem med de verktyg och kunskaper de behöver för att föra FoU + i till gastronomi ekvationen som en konkurrensfaktor i sin praktik. Vårt mål är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på kulinariska tekniker och också väl kvalificerade att hantera en gästfrihet etablering, antingen i det här landet eller utomlands. Detta är inte bara en fråga om att ge framtida kockar med allsidig träning, är vårt mål att berika och utveckla sin professionella talanger och ge dem möjlighet att utforma och förvalta en gastronomi företag över hela gästfrihet området. Vi utbildar våra elever att nå den högsta nivån, som producerar proffs som vet hur man kan utveckla affärsplaner och sätta processer i stället för att ge rätt typ av service för deras målgrupp. Sammanfattningsvis syftar till att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dem att uppnå excellens inom gastronomi i kombination med kulinariska ledningen. - Gastronomi. Överföra kunskap om livsmedelsprodukten och kulinariska tekniker, med en fördjupad titt på art, ursprung och spårbarhet av livsmedel och drycker och principerna sina processer. Utbildning eleverna i disciplinerna av kvalitet och säkerhet råvaror, beredning och förvaring av livsmedel, kulinariska tekniker och processer och sunda matvanor. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Swiss Education Group (SEG)
Lusern , Schweiz

Vårt kandidatprogram kopplar praktiska färdigheter till akademisk kunskap så att du skaffar dig den entreprenörskunskap du behöver för att starta din framtida karriär. Utforsk ... +

Vårt kandidatprogram kopplar praktiska färdigheter till akademisk kunskap så att du skaffar dig den entreprenörskunskap du behöver för att starta din framtida karriär. Utforska trender i branschen, skaffa dig affärsförmåga, utveckla dina ledarskaps- och ledaregenskaper, och under ditt sista år utveckla ett matkoncept som är redo att användas på den professionella arenan. -
BA
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lusern , Schweiz

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien.

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien. -
BA
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium
Aspira University College
Zagreb , Kroatien +1 Mer

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, lik ... +

Kroatien har framgångsrikt byggt upp status som en av de snabbast växande medelhavet gourmetmål. Dess tillväxt och utveckling bygger på en rik gastro-oenologisk tradition, liksom ett ökande utbud av en mängd restauranger med ett högkvalitativt urval av lokal gastronomi och viner. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Varna University of Management
Varna , Bulgarien

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling so ... +

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder. -
Kandidatexamen
Heltid
3 - 4 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg , Schweiz

Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande I ... +

Kandidaterna bör vara minst 18 år gamla med ett diplom / avancerat diplom i kulinarisk, gästfrihet eller företag, eller med 2- 3 års kulinarisk kökupplevelse och motsvarande IELTS 5.5. Detta är en top-up examen som består av Business / Management-moduler men med tonvikt på kulinariska ämnen. -
BSc
Heltid
20 veckor
Engelska
Campusstudier
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Spanien

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraår ... +

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska, Spansk
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
paris , Frankrike

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompete ... +

Med kandidaten i kulinariska konsten väljer du en pedagogisk väg av excellens och förvärvar inom 3 år den fullständiga nödvändiga kulinariska kunskapen och förvaltningskompetensen för att lyckas som kock och / eller en chef i den internationella restaurangbranschen eller att öppna din egen etablering . -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska, Franska
Campusstudier
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich , Schweiz

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeis ... +

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS. Detta Executive Bachelor (EBBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) Kursen är gjord för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ställning, är de nyutexaminerade förväntas kombinera teori och praktik och visar ett ljud kunskap om deras branschen. Studenter är utrustade med användbar kunskap om hälsa för att komma in på arbetsmarknaden och bidra mer effektivt till organisationer inom hälso- och sjukvården. Den verkställande Bachelor (EBBA) i näringslära och måltidskunskap är ett utbildningsprogram för studenter som vill stärka sina kunskaper inom hälso- och livsmedel främst med fokus på de ledande elementen. Denna studie program kommer att bestå av en 12-månaders studie period där eleverna kommer att undervisas i form av föreläsningar. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Internet
 
Paul Smith's College
Paul Smiths , Amerikas förenta stater

Kandidatexamen i Culinary Arts & Service Management - Våra studenter är mångfacetterade ledare redo att komma in i spännande mat och dryckesindustrin. Praktisk inlärning s ... +

Kandidatexamen i Culinary Arts & Service Management - Våra studenter är mångfacetterade ledare redo att komma in i spännande mat och dryckesindustrin. Praktisk inlärning sker i våra sex livsmedelslaboratorier kommersiell kvalitet, två på campus restauranger och studentdrivna detaljhandeln bageri utlopp. -
Kandidatexamen
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
Institute for Tourism Studies, Macau
Macau , Kina

IFT s BA Culinary Arts programmet är nytt program utformats med moderna gästfrihet professionella i åtanke. Den första kohorten av studenter anslöt sig till 4 års studier i se ... +

IFT s BA Culinary Arts programmet är nytt program utformats med moderna gästfrihet professionella i åtanke. Den första kohorten av studenter anslöt sig till 4 års studier i september 2011 och kommer att ta examen under 2015. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Kendall College
chicago , Amerikas förenta stater +2 Mer

Detta traditionella fyraåriga programmet ger studenterna de flesta alternativen i kulinariska området.Eleverna börjar med grunderna, följt av avancerad kompetens, praktisk res ... +

Detta traditionella fyraåriga programmet ger studenterna de flesta alternativen i kulinariska området.Eleverna börjar med grunderna, följt av avancerad kompetens, praktisk restaurang erfarenhet och -
BA
Heltid
Campusstudier
 
Mediterranean College, Athens
Aten , Grekland

Kursen syftar till att ge kock

Kursen syftar till att ge kock -
BA
Heltid
Grekisk
Campusstudier
 
Johnson & Wales University
Försyn , Amerikas förenta stater +1 Mer

Att leda ett professionellt kök tar mer än att veta hur man ska vara en bra kock. Det kräver också att kritiska tänkande färdigheter och förmåga att driva en matoperation smid ... +

Att leda ett professionellt kök tar mer än att veta hur man ska vara en bra kock. Det kräver också att kritiska tänkande färdigheter och förmåga att driva en matoperation smidigt. Få både i vår Culinary Arts-kandidatexamen. -
BSc
Engelska
Campusstudier
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia , Amerikas förenta stater

Våra Bachelor of Science i Culinary Arts-programmet har den perfekta balansen mellan köksutbildning och företagsutveckling för att förbereda dig för karriär som kock och / ell ... +

Våra Bachelor of Science i Culinary Arts-programmet har den perfekta balansen mellan köksutbildning och företagsutveckling för att förbereda dig för karriär som kock och / eller restauratör. -
BSc
Heltid
Deltid
120 veckor
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här