$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Mat och dryck-verksamheter på distans i Japan 2022

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som i… Läs mer

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Japan är en önation i Östasien. Beläget i Stilla havet, ligger det till öst av havet av Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea och Ryssland som sträcker från havet av Okhotsk i norden till det östliga Kina havet och Taiwan i söder.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Mat och dryck-verksamheter på distans i Japan 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Japan
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och pla ... +

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen -
Kandidatexamen
Japansk
Internet